kılıt hakkında sorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar kılıt aldım bugun ıcı celık tellerden olusan celık halat kısaca ustunde plastik kapması var bas parmak kalınlıgında kılıtın kalınlıgı kıtleme yerı plastık ve acma anahtar ı kalerıfer havası alınır ya o sekılde bıraz garıp ve yuvası bılgelı yanı normal anahtarlardan farklı bu farklı anahtar ve anahtar yuvası olması dahamı ıyı guvenlık acısından? ve bu celık halat kılıtler kolay kesıbılırmı?

son olarak plastıgın altındakı celık halata anahtar yuvası baglı degıl gıbı oldugu yerde donuyor bır ucu donmuyor bır ucu donuyor bu bır sorun cıkartırmı gıdıp degıstırmelımıyım yoksa sorun yaratmazmı donse bıle kırılıp anahtar cevresındekı yuvadan cıkarmı celık parca yoksa ıcerden baglımıdır acaba?

Bisiklet kilidimi aldın ? tam bisiklet kilidini tarif ediyorsun çünkü daha geniş daha kaliteli oluyor cünkü standart motosiklet kilitleri ben çift disk kilidi tavsiye ederim ama bu kişilere göre değişir. çalacak olan hırsız hepsini açıyor ha yürütebiliyormu motoru o ayrı sonra.

ya hırsıza kilit halat geçermi adamlar her türlü açıyor veya kesiyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
tesekkurler arkadaslarda asıl sorm kılıtdekı sorun kılıt gobeı 360 derece donuyor altındakı celık halatı ıcersınden tutmuyor sanırım celık baska yone kılıt gobeı baska kısma donuyor bu aklımı karıstırdı normal kılıtlerde gobek celık halatı tutuyor dımı benımkı tutmuyor gıbı gorunuyor dondugune gore celıkden ayrı bır sekılde gıdıp degıstırmelımıyım?

Kilitler hırsızların işini zorlaştırmak ve Çalınma süresini uzatmak içindir. Yoksa hırsızların açamayacağı kilit yoktur elleri kırılasıcalar.Yani ne kadar kaliteli kilit o kadar hırsızın işini zorlaştırmaktır.

aldıgın kilit sanırım bisiklet kilidi.. bunu degiştirmeni şiddetle tavsiye ederim.. masterlock baklalı kilitlervar.. bunları tercih edersen .. daha saglıklı olur kanatindeim.. zira kelpetenle açılacak cinsten bi kilit almışsın ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
tesekkurler arkadaslarda asıl sorm kılıtdekı sorun kılıt gobeı 360 derece donuyor altındakı celık halatı ıcersınden tutmuyor sanırım celık baska yone kılıt gobeı baska kısma donuyor bu aklımı karıstırdı normal kılıtlerde gobek celık halatı tutuyor dımı benımkı tutmuyor gıbı gorunuyor dondugune gore celıkden ayrı bır sekılde gıdıp degıstırmelımıyım?

???? motorsıklet kılıtı baya kalın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 PM ----------

http://www.motobakkal.com/pinfo.asp?pid=1217
sunun aynısı sıyah ve daha kalını da gobele celık seyı ıcerden bırlesık degıl sanırım degıstırmelımıyım?
ve dısk kılıt ıse yararmı onları kesemezlerde?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bunlar senin için arkadasim.

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bitince tekrar iste.
Ben de çok var.:wiinkk:

Aha bitane de surda buldum.

i

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bunlar senin için arkadasim.

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bitince tekrar iste.
Ben de çok var.:wiinkk:

Aha bitane de surda buldum.

i

nasıl yanı anlamadım?

motosikletine alarm da taktırmalısın bence içlerinde en güzenli olanlarından biri biri zarar bile vermek istese uyarıyor...

benimkide seninkinin aynı, bi sorun yaşamadım şimdiye kadar. bide emin ol hiçbi hırsız "lan acaba burası çıkarmı" demez. direk ortadan kesmeye kalkar:)

bendede aynı kilit var ama ben bisiklette kullanıyorum karar senin ben olsam daha düzgün birşey alırım bilmem kaç liralık motosikleti 25-30 liraya aldığın kilitmi koruyacak sence :)

en bence kilit normal yani kilit yerde olmasın gerdir havada dursun diğer türlü baltayla keserler. ama kilit dosta vurulur hırsız her kilidi açar.

Moderatör
coq burda i harfi yerine ı harfini kullandığını söylüyor, kendisi MT inin boş yazı müdürüdür. Konularla pek alakası olmaz imla kurallarına dikkat eder.

Adam yurt dışında Türkçeyi unutturmamaya çalışıyor, sen Türkiye topraklarında Türkçe'ye karşı isyan bayrağı dikiyorsun. Sende polemik müdürü olmalısın MT'nin?

sana ben bişi sorabilirmiyim...

sen ne sormak istedin şimdi burada gerçekten hiç biişiiii anlamadım ...

sana ben bişi sorabilirmiyim...

sen ne sormak istedin şimdi burada gerçekten hiç biişiiii anlamadım ...

Al bendende o kadar.. :silent::silent:
Sorun ney???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 PM ----------

coq burda i harfi yerine ı harfini kullandığını söylüyor, kendisi MT inin boş yazı müdürüdür. Konularla pek alakası olmaz imla kurallarına dikkat eder.

Diyorsun?????
Ozaman coq un actigi topikleri yada yazdigi yorumlari okumamissin sanirim.
Konularla pek alakasi olmaz diyorsun..
Ozaman biraz arastirmani öneririm sana.

Adam yurt dışında Türkçeyi unutturmamaya çalışıyor, sen Türkiye topraklarında Türkçe'ye karşı isyan bayrağı dikiyorsun. Sende polemik müdürü olmalısın MT'nin?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: sen neyin müdürüsün peki
lucas senin yazılarını yakından takip ediyorum ve beğeniyorumda ama senlen burda bunu tartışmak istemem.

[/COLOR]

Diyorsun?????
Ozaman coq un actigi topikleri yada yazdigi yorumlari okumamissin sanirim.
Konularla pek alakasi olmaz diyorsun..
Ozaman biraz arastirmani öneririm sana.[/QUOTE]

Okuyorum dostum saol önerin için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar