nomuc resımlere yavvvv kısıye ozelmı ben goremıyom
evet abi istediğime gösteriyorum... hadi sanada izin verdim... :queen:
nomuc resımlere yavvvv kısıye ozelmı ben goremıyom
resimler için sanırım Murat'ı bekleyeceğiz..Hadi Murat yoruldunmu yoksa...
abi bana mail adresini verirsen öyle göndereyim başaramadım yüklemeyi fotoları![]()
İLK DURAK SANIRIM SARIYER OLMALI... İSTANBUL'U BİLMEMEMK ÇOK KÖTÜ...
fotoğraflar için teşekkürler mami. Biz sabah evden çıkarken fotoğtaf makinesini almayı unutmuştuk. Gezi ile ilgili fotoğraf yüklenmemiş olması bir eksiklikti. Senin sayende giderilmiş oldu. Sağol.
Bu arada;
sarıyer değil orası ortaköy'dü. Sarıyer çok daha ileride. Hani senin yoklamanı imzalattığın yerin biraz gerisi sarıyer di. Bu arada ikinci mola verdiğimiz deniz kıyısındaki yer de kireçburnu idi.
![]()
MT NİN ASKERİ...:bounce: (M@M!)
cagdas 16 dinle beni..
l_an hıyar agası nasıl konusuyon sen benim hocamla sen benle bir gorus bakayım ozelden bir pm at bakem sen bana bir yatırayım seni bir guzel.. ondan sonra akıllanırsın.. konusmalarına dikkat et.. boyle seyler burda yapılmaz.. sen brde utanmadan bir bayana yapıyorsun bunu..::ranntign::ranntign::ranntign
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 PM ----------
diger arkadaslar kusura bakmayın biraz sinirlendim yeni okuyordum yavas yavas.. herhangi bir hata yaptıysam ozur dilerim.. ama su durumda konusmamakta mumkun deil.. saygılarımla..
cagdas 16 dinle beni..
l_an hıyar agası nasıl konusuyon sen benim hocamla sen benle bir gorus bakayım ozelden bir pm at bakem sen bana bir yatırayım seni bir guzel.. ondan sonra akıllanırsın.. konusmalarına dikkat et.. boyle seyler burda yapılmaz.. sen brde utanmadan bir bayana yapıyorsun bunu..::ranntign::ranntign::ranntign
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 PM ----------
diger arkadaslar kusura bakmayın biraz sinirlendim yeni okuyordum yavas yavas.. herhangi bir hata yaptıysam ozur dilerim.. ama su durumda konusmamakta mumkun deil.. saygılarımla..
fıratmoda46 Nickli Üyeden Alıntı
cagdas 16 dinle beni..
l_an hıyar agası nasıl konusuyon sen benim hocamla sen benle bir gorus bakayım ozelden bir pm at bakem sen bana bir yatırayım seni bir guzel.. ondan sonra akıllanırsın.. konusmalarına dikkat et.. boyle seyler burda yapılmaz.. sen brde utanmadan bir bayana yapıyorsun bunu..