Uyuz Oluyorum Bu Tiplere..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Msnde var böyle bi iki tip niki sen bensiz yaşayamassın ben seni çoktan unuttum ayrılık var gülüm iletisi duanla doğmadımki bedduanla ölem dinlediği müzikler ayrılmalıyız unuttum seni koyu damar kral fm ibrahim şenses tarzı müzikler dersiniz ki dünyanın tüm derdini bunlar çekiyor valal siliyorum listeden..:mrgreen:

Hee unutmuşum avatarda bu tip..

yalnizlik_0_1321_1_.jpg

:mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bnde sandım emo falan meğerse müslümcü jiletçi tiplermiş:mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
çok abartanlara bende gıcık oluyorum vallaha dinliceksen bunun bir oranı orantısı var ona göre dinle kendini kesmenin ne alemi var :D

iyiki varsin Mt-Konu disi..yok sa musticim napardi baksana tum konu disi konusmalar ona tahsisli yaw...:p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
90 lı yılların sonu, Küçükçekmece Metin Oktay Stadındayım bir arkadaşımla beraber. Müslüm Baba'nın konseri var, bizde diğer onbinlerce kişi gibi efendi efendi dinliyoruz, ama onbinlerce kişi içinde 2 yada 3 tane salak var kendini jiletleyen.

Baba bir ara stadın tepelerinden birini gördü kan revan içinde, ağlıyor. Şarkıyı kesdi ve o salağa şöyle dedi Oğlum madem ağlayacaktın neye kestin kendini :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
nası bi manyaklıktır bu kendini jiletleme olayı , daha bir kaç gün önce yolda 2 çocuk gördüm , yaşları 13-14 ancak var . dilim dilim olmuş kolları , derisi falan sarkıyor , daha yeni jiletlemişler , kan akıyor heryerlerinden , sırıta sırıta dolaşıyorlar :silent:

90 lı yılların sonu, Küçükçekmece Metin Oktay Stadındayım bir arkadaşımla beraber. Müslüm Baba'nın konseri var, bizde diğer onbinlerce kişi gibi efendi efendi dinliyoruz, ama onbinlerce kişi içinde 2 yada 3 tane salak var kendini jiletleyen.

Baba bir ara stadın tepelerinden birini gördü kan revan içinde, ağlıyor. Şarkıyı kesdi ve o salağa şöyle dedi Oğlum madem ağlayacaktın neye kestin kendini :)

muhteşemsin Eyong
:cat: :cat:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
nası bi manyaklıktır bu kendini jiletleme olayı , daha bir kaç gün önce yolda 2 çocuk gördüm , yaşları 13-14 ancak var . dilim dilim olmuş kolları , derisi falan sarkıyor , daha yeni jiletlemişler , kan akıyor heryerlerinden , sırıta sırıta dolaşıyorlar :silent:

bali kokluyor ,tiner çekiyor uyuşturuyorlar kendini sonra bu kendini bilmez halde ,iğrenç jilet olayına başlıyorlar,tamamen ruhsal bozukluk işte

küçük bir anımı yazayım sizlere,bu tür müziklerden bende hiç hazzetmiyorum ,geçenlerde tamir için bir müşterinin arabası ile servise gidiyorduk adam bişi dinliyordu ama çalan artık neyse şarkı söylediğini sanan zat biryerleri sıkıştırılıyorda inliyor gibi bişiler mırıldanıyor hiç bişi anlaşılmıyordu,tuhaf darbuka ve zurna sesleri arasında ruhlara fenalık veren ,iç sızısı gibi bişiydi valla,bi 5 dk kadar gittikten sonra dayanılmaz olmaya başladı ,adama sordum bu çalan nedir diye ve kapatmasını rica ettim,Allah tan kapadı kapamasaydı yolda incektim arabadan öyle feci birşeydi ...

Başlığa uyuz olduklarımızı yazsak? Fikir sadece.Özünden farklı,yapmacık,taklitkar konuşanlara,davrananlara gıcık oluyorum.:)

sfdn.jpg

Msndeki biisi
s17ms6.gif

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar