Selamlar...

merhaba ben aranıza yeni katıldım bi süredir hep üsten üsten bakıyordum ama olmuyo böle muhabetlere katılmak istiyorum :cherry: adım serhan 15 yaşındayım 2 yıldır babamın motoru kulanıyorum :p
saygılar...

Moderatör
Hoşgeldin, KUVVETMİRA nickli arkadaşla pek muhatap olmamanı tavsiye ederim ehliyetsiz motor kullanmandan ziyade :)

ya zaten herkez vuruyo suratıma ehliyetsizli :D iple çekiorum 20 ay felan kaldı :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:41 PM ----------

ya ehliet yok ama çoğu ehliyetçilere taş çıkartırım :d birçok arkadaşım ehliyetine kavuştu hep beraber çalıştık :)

hoş geldin, ehliyeti olmayan herkes kullanamaz diye bişey yok sonuçta motoru ehliyet kullanmıyor ama ehliyetsiz kazaya belaya karışırsan başın ağırır 20 ay sabret pek trafiğe çıkma :cat:

ya abi zaten mah. arasında geziozda bu aralar gezemioruz motor kazaları çok oluyor çorluda olanlar bilir polislerde çok sıkılaştırdı mah. arasında bile gezemioruz artık anca akşamları 1-2 saatline çıkıyoruz :S zaten yaşıma girdim gibi alcam allah kısmet ederse

bugun babasının motorunu kullanan yarın kımbılır :queen: arkadasım şaka bır yana aramıza hosgeldın umarım bılgı eylence ve dostlugun bır arada oldugu bu ortamda sende yerını alırsın sevgıler:queen::cat::bounce:

sağ olun abiler herkeze çok teşekür ediyorum. aranıza kabul etiniz için

h.g kardeşim ne olursa olsun trafige çıkma alah korusun bişey olur haklı olsan da haksız duruma düşersin ehliyetini alana kadar sabret...

h.g kardeşim ne olursa olsun trafige çıkma alah korusun bişey olur haklı olsan da haksız duruma düşersin ehliyetini alana kadar sabret...

eyw abi sağ ol ya öle ara sokaklarda idare edioz ama tabi adam gibi sürüyoruz öle serseri gibi değil:cherry: zaten şunun şurasında 15 ay kaldı ehliyeti almaya allah kısmet ederse :queen::queen::queen:

Hoşgeldin kardeş benim yaş tutuyo ama seneye; 18'ime girdiğimde B ve A2 ehliyeti beraber alacam daha ucuz oluyomuş bide biz 5 - 6 arkadaş beraber gidecez sizde öyle yapabilirsiniz ...

yoq ya ben dayanamam :queen::queen::queen:bi an önce almak istiyorum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar