Arkadaşlar herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır siteyi takip ediyorum, forumlarda paylaşılan bilgileri okuyorum. Gerçekten kısa zamanda çok şey öğrendim. 2 ay önce uzun zamandır hayal ettiğim motosikletime kavuştum ve 2 ayda 2100 km yol yapmışım. Gerçekten değişik bir tutku bu. 30 eylülde inşallah A2 ehliyetime kavuşuyorum. Rahat rahat yol yapabileceğim artık. Gezilerde ve etkinliklerde aranızda olmayı çok isterim.
Karacabey' de sahil köyünde ( genelde Boğaz ya da Yeniköy olarak bilinir.) işyerim var. 3 yıldır buradayım. Ormanla deniz in iç içe olduğu güzel bir yer burası... Bu aralarda lüfer-palamut zamanı..![]()
Herkese kazasız sürüşler, nice keyifli kilometreler dilerim....
aleykumselam.. eywallah arkadasım..gelirim birgun balıkları yemeye haa...![]()
twilight_145 Aramıza hoş geldin. Sanırım artık balık partileri başlıyacak gibi bi his var içimde::159::
SELAMLAR ARKADAŞLAR BAŞKANIMIZDAN ÖNEMLİ BİR KONU HAKKINDA YARDIMINI BEKLİYORUM...
BURSA KENT MEYDANI ALIŞWERİŞ MERKEZİNDE MOTORSİKLETLİ OLARAK HERZAMAN SORUN YAŞAMAKTAYIZ.
BİZ BURSA MOTORCULARINI DÜŞÜNEN BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ DEĞİLLER...
BİR MOTORSİKLET PARK YERLERİ BİLE BULUNMAMAKTADIR.
BU KONU HAKKINDA DANIŞMAYA BEN BİZZAT ŞİKAYET DİLEKÇESİ VERDİM GÖREVLİ PERSONEL BU KONUDA GÖSTERMİŞ OLDUGUNUZ ALAKAYA TEŞEKÜR EDERİZ DEDİ VE EKLEDİ BENDE MOTORSİKLET KULLANICISIYIM DİYE GRUP OLARAK GELMENİZİ BEKLERİM DEDİ...
BAŞKANIMIZ EŞLİĞİNDE BURSA KENT MEYDANINA OTOPARK KONUSUNDA DANIŞMAYA ŞİKAYET DİLEKÇESİ VERMEYE GİDELİM UYGUN GÖRÜYORSANIZ ARKADAŞLAR
BAŞKANIMIZ BU KONUDA HASSAS OLMASINI İSTİYORUM TEŞEKKÜRLER
ARKADAŞLAR KONU İLE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM:rendeer:
cagdas kardesım oncelıkle ıyı aksamlar bız motorcuların bılınır kı derdı olmadıgı tek konu otopark sorunudur her yere gırer ve her yere park ederız ayrıca ıkı arac arasına koymak gerektıgı dusuncesı bence yanlıs deıl bazen ole yerler gelıyorkı ıkı aracın arasına koymaktan daha ılerı boyutları ıcerıyor ha sunu da eklemek ısterım kı bu ısler sıkayetle falan olacak meseleler deıl, ne varkı orası benım otoparkım olsa aynen sunu soylerım hem para almıyoruz hemde kucucuk motoru ıle kalkmıs koca otoparkta yer begendıremıyoruz bu sozlerımden oturu kusura bakma gucenmede amacım sana karsı bır hıtap deıl ama olaylar bu sekılde yurutuluyor bende gıdıyorum oraya ve benımkısı olabılıdıgınce buyuk bır motorken adam demır koymus gırılmez yazmıs sahsen ıkı demır arasından gecıp park yapılamaz yere park edıyorum ınsallah soledıklerımı anlamıssındır gerısı takdırıne kalmıs...
nevin hocam benim de durum malum gelmeyi çok isterdim hele ki mami için önemli olan bir günde o sırada yer almayı isterdim elbet ama elden birşey gelmeyince avuç ne yapsın![]()
bu arada hocam cagdas ıcın solemıs oldugun kelımeler cok dogru burda bır yanlıs var ve bence bu yanlısı cagdas kardesımızden beklıyorum duzeltemesını oncelıkle kendısını daha yakından tanıyalım dimi ondan sonra gerekırse uzaya bıle cıkarız motorlarla bı de resım cektırız
ne dersınız hocam ?
walla nevin hocam gelmek isterimde bu aralar yönetici ile aramız birfaz papaz iyicene kapısmadan arayı duzeltmeye calısıyorum ama en kısa zamanda ihşalla duzeltecem o zaman bol bol gezeriz
size şimdiden hayırlı gezmeler .......
tunaydın herkese omer ve bır arkadası daha gelıyo ıst gezımıze bılgınıze