izmirdeki cbr cılar size sesleniormmmmm: ))) hem birbirimizle tanışsak hemde yaz bitmeden ufak çaplı bi gezi yapsak diye düşünüyorum ne dersiniz??
Evet izmir deki cbr cılar duymuyor musunuzAyrıca izmir grubuyla da yaptığımız buluşmalara katılmak isteyen arkdaşları bekleriz.
Eğer katılım olur da cbr 125 buluşması yaparsak çok güzel olur? Utku organize eder bu işi :queen:
arkadaşlar havalar bozulmadan ve ben bu cbrı satmadan bişiler yapacaksak birkaç cbrlı daha getirebilirim peşimden yada siz kopun otoyoldan gelin bu tarafa,daha dün motordelisi sitesinden bir çok motorcu abilerimiz & ablalarımız kahvaltı ve sohbet için akın ettiler Çeşme'ye onlara katılmayı çok istiyorduk otoyoldan geçerken seslerini duyduk ama Çeşme'de takıldıkları mekanı bulamadık sonra arkalarından geçmişiz koydukları fotolardan bunu anladık:queen:,bu tarafa gelecekseniz karşılarım amma Kuşadası filan yapalım derseniz ona da varım:cherry:
+1:cat::cat::cat:
neresi olur bilmiyorum uzun yol olmasına da gerek yok bi inciraltı yapsak bile olur yeterki bi beraber olup kaynaşalım: )
Tecrübeli arkadaşlar sizden yorum bekliyorum:
bir arkadaşımda daha cbr125r var repsol 7500kmde ve benimki kırmızı 6000km de
onda orjinal egzoz var bende leo vince performans var...
motorları test amaçlı değiştik ve edindiğimiz fikirler şunlar...
ben onun motorun viteslerini benimkinden yumuşak bularak beğendim,o ise benim debriyaj kavramasını yumuşak bularak beğendi ama viteslerin henüz alışmamış olduğunu onun viteslerden sert olduğunu söyledi...ayrıca 4. viteste motorun uzamıyor devri tamamlamıyor dedi demesine ama benim motorumla arkasından onun motoruyla gelmekte olan bana toz yutturdu!onun yorumuyla bu "devri tamamlama" sebebi ne olabilir?bende k&n cr9e buji var bu sebepten olduğunu düşünüyorum yani motorun uzama dediğimiz olayını daha uzun tamamlayarak hızı daha yüksek devri daha düşük tutuyor yanılıyor muyum?mekanikte tecrübe sahibi arkadaşlar yorumlarsa kafamdaki soru işaretleri silinecek:silent:
buraya ne zaman birşeyler karalasam bana yardımcı olabilecek tek bir cümle dahi etmiyorsunuz...yoksa burdaki herkes mi acemi :queen::queen::queen:
ben zamanında anlatmıştım eski sayflara bak dostum