1 yılı doldurduk

Herkese Selamlar
Sizlerle tam 1 yılı doldurduk kah güldük kah ağladık ama kazasız belasız bu günlere geldik hepinizi artık motorlarınızdan yazılarınızdan tanır oldum. Sayenizde tüm Türkiye yi hatta yurtdışını dahil gezdik hepinize sonsuz teşekkürler.
Sizleri tanıdıkça motorcu arkadaşlara daha bi sıcak daha bi saygılı olmaya başladım (ARABA KULLANIRKEN) zaten sıcak biriyimdir. Ama belirtmek isterim KASK KULLANMAYAN arkadaşlara yol veriyorum ama selam veriyorum kendine değer vermediğini düşünüyorum bu yüzdende bende ilgilenmiyorum . Lütfen KASK takın.
Ben 1983 Bursa doğumluyum üni. mezunuyum ismim Erhan. Henüz üzülerek söylüyorum yine boğazıma düğümlendi motorum yok :salut: Paramı biriktirir biriktirmez uygun bir motor alacağım inş.

Sevgi ve saygılarım
Umarım beni bu dünyaya kabul edersiniz .

Bugün üye olmuşsun, tanışma topiği açmışsın. Ama bir yılı doldurduk demişsin. Anlayan varsa beri gelsin.:silent:

hoşgeldin erhan. seni bursa mt buluşmalarında ve gezilerinde görmekten mutluluk duyarız.

1 yıldır üyeolmadan takip ediyordum ilk üç siteden biri oldu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:46 PM ----------

gelmek isterim ama motorum yok profesyonel arççıyım :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:47 PM ----------

hoşgeldin erhan. seni bursa mt buluşmalarında ve gezilerinde görmekten mutluluk duyarız.

Teşekkürler gelmek isterim tabi ama motorum yok profesyonel artçıyım :cherry:

Niye üye olmak için 1 sene bekledin ki :p Mesaj yazmak için hiç beklememişsin hayret.:mrgreen:

Hoşgeldin diyeyim de şimdi atlamasınlar.:cherry:

Niye üye olmak için 1 sene bekledin ki :p Mesaj yazmak için hiç beklememişsin hayret.:mrgreen:

Hoşgeldin diyeyim de şimdi atlamasınlar.:cherry:

Motorsuz gelmek istemedim çok uzaktı ama alamayınca tabanvayla geleyim dedim . Hoşbulduk

Moderatör
Hoşgeldin, ıspat isteriz 1 yıldır bizi takip ettiğine dair :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hellomoto hoca..
cgbw9.gif

Hoşgeldin, ıspat isteriz 1 yıldır bizi takip ettiğine dair :p

:cherry: tabi ıspatlarım 1 yıl öncesine ait birşey sor :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 PM ----------

ben genelde gezileri takip ederdim zaten ordan bende kalıcı bi hasar oluşturdu motorsiklet.net

mesela bi ara sl 150 almayı düşündüm parça konusunda bursada 1 yer var ama jameika saolsun ne arsan var diyor

Herkese Selamlar
Sizlerle tam 1 yılı doldurduk kah güldük kah ağladık ama kazasız belasız bu günlere geldik hepinizi artık motorlarınızdan yazılarınızdan tanır oldum. Sayenizde tüm Türkiye yi hatta yurtdışını dahil gezdik hepinize sonsuz teşekkürler.
Sizleri tanıdıkça motorcu arkadaşlara daha bi sıcak daha bi saygılı olmaya başladım (ARABA KULLANIRKEN) zaten sıcak biriyimdir. Ama belirtmek isterim KASK KULLANMAYAN arkadaşlara yol veriyorum ama selam veriyorum kendine değer vermediğini düşünüyorum bu yüzdende bende ilgilenmiyorum . Lütfen KASK takın.
Ben 1983 Bursa doğumluyum üni. mezunuyum ismim Erhan. Henüz üzülerek söylüyorum yine boğazıma düğümlendi motorum yok :salut: Paramı biriktirir biriktirmez uygun bir motor alacağım inş.

Sevgi ve saygılarım
Umarım beni bu dünyaya kabul edersiniz .
kesin bir bitlik çıkıcak .hadi hayırlısı :silent:::gozluk::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 PM ----------

motosikletin yok almak istiyosun ama motosikleti:kısmına baktığımızda motosikletin var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 PM ----------

kusura bakma samimiyetine çok inanamadım ama yinede motosever .hoşgeldin

kesin bir bitlik çıkıcak .hadi hayırlısı :silent:::gozluk::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 PM ----------

motosikletin yok almak istiyosun ama motosikleti:kısmına baktığımızda motosikletin var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 PM ----------

kusura bakma samimiyetine çok inanamadım ama yinede motosever .hoşgeldin
tabiki bunların hepsi bir şaka 1.yıl şakası hoş geldiinnnnnnn:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar