Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba Arkadaşlar,

Metehan'ın da yazdığı gibi malesef kötü bir olayla karşılaştım, 2 deprem den sonra sel felaketi de yaşamam kaderimde varmış demek ki...

Kısa kesicem, zaten çok da anlatılacak birşey yok;
sabah saat 6 da alarm, 5 yıldızlı otelde kalıyoruz, kalktım giyindim indim lobiye, insanlar toplanmış, dışarı bir baktım, araçlar kamyonlar oyuncak misali suda bir o yana bir bu yana savruluyorlar, bir yandan helikopterler kurtarma yapıyor, bir yandan da insanlar can havliyle kaçmaya çalışıyorlar.

bana birşey olmadı ama 31 insanımız hayatını bir hiç uğruna kaybetti. Bir de utanmadan " doğa felaket, biz ne yapabiliriz diyorlar" peki ya dere yatağına işyeri otel ruhsatını kim verdi?

Neyse, bana birşey olmadı, sadece 2009 model bir Mercedes ve bagajında birkaç malzemem gitti, arka sehpam, kaskım,deri montum vs.

Neyse üzülmüyorum, yenisini alabilirim (çok zor olacak) ama otelin garajına saat 6 da inseydim şu an bu yazıyı size muhtemelen yazamıyor olacaktım...

Hani derler ya " kısmet olmadan dayak bile yenmezmiş" diye, ne kadar da doğru.

Kendinize iyi bakın, bu arada, her ne kadar artık V-Strom kullansamda, kuzenimin CBF 150 si kapıda ve ben de onu satana kadar arada bir kullanmaya devam edeceğim.
CBF150 alınacak en mantıklı motor dur.... NOKTA !!!

Aklıma gelmişken;
barış, nasıl memnun musun, biraz okudum, rahat durmamış hemen modifiye işlerine girmişsin? :queen:
Metehan, sana verdiğim sözü unutmadım, en yakın zamanda görüşmek üzere.

jr.

Yan çantaları yeni aldım. Sonra da elimde ne varsa motora takıp resim çektim..işte "görmemişin çantası olmuş" dedirtecek resimler :mrgreen::

yorum alayım, olmuş mu?

"niye sert kocaman çanta değil?" demeyin bence abartı duruyor :)

süper olmuş valla biraz daha uğraşsan cbf kendini varadero zannetmeye başyalcakmış.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 PM ----------

Merhaba Arkadaşlar,

Metehan'ın da yazdığı gibi malesef kötü bir olayla karşılaştım, 2 deprem den sonra sel felaketi de yaşamam kaderimde varmış demek ki...

sabah saat 6 da alarm, 5 yıldızlı otelde kalıyoruz, kalktım giyindim indim lobiye, insanlar toplanmış, dışarı bir baktım, araçlar kamyonlar oyuncak misali suda bir o yana bir bu yana savruluyorlar, bir yandan helikopterler kurtarma yapıyor, bir yandan da insanlar can havliyle kaçmaya çalışıyorlar.

bana birşey olmadı ama 31 insanımız hayatını bir hiç uğruna kaybetti. Bir de utanmadan " doğa felaket, biz ne yapabiliriz diyorlar" peki ya dere yatağına işyeri otel ruhsatını kim verdi?

Neyse, bana birşey olmadı, sadece 2009 model bir Mercedes ve bagajında birkaç malzemem gitti, arka sehpam, kaskım,deri montum vs.

Neyse üzülmüyorum, yenisini alabilirim (çok zor olacak) ama otelin garajına saat 6 da inseydim şu an bu yazıyı size muhtemelen yazamıyor olacaktım...

Kendinize iyi bakın, bu arada, her ne kadar artık V-Strom kullansamda, kuzenimin CBF 150 si kapıda ve ben de onu satana kadar arada bir kullanmaya devam edeceğim.

Aklıma gelmişken;
barış, nasıl memnun musun, biraz okudum, rahat durmamış hemen modifiye işlerine girmişsin? :queen:

Sizede çok çok geçmiş olsun. yaşadığınız zararla ilgili ise sigorta ve devletin imkanlarından faydalanmaya çalışın.

Merhaba arkadaşlar CBF 150 veya CBF250 alacağım büyük ihtimalle. Güzel temiz az kilometreli bir motor varsa etrafınızda, tanıdığınız vs.. haber verirseniz sevinirim.

Not: Sahibinden.com'u takip ediyorum fakat öncelik forumdan tanıdık birileriyle bu işi yapmak..

Merhaba Arkadaşlar,

Aklıma gelmişken;

abi büyük geçmiş olsun, ikitelli tarafı çok sakattı. allah korumuş.
motorda sorun yok sadece sibop ayarı olacak serviste . emiş subabı biraz sesli çalışıyor. oda önemli değil yani.km si 3,700 oldu :)
motorla bayağı uğraşıyorum aksesuar olarak. senden sonra ön far h4 xenon+yanlarda 2 adet sis onlardada 2 tane 6000k xenon+iridyum buji+uzun öncam+40 arka dişli :) ama daha devamı gelecek :p arka yan çantalar ,elcik koruma vs vs takıcam ileride :)

bu arada metehan ne yaptı yine yaw. o olmadan forumunda tadı olmuyor :silent:

merhabalar ALPERAY kardeşim öncelikle geçmiş olsun..
kısa bi sorum olacak yanıtlarsanız memnun olurum..
motorum durdugu yerde bi kaç damla tahliyeden benzin damlatıyor..
hemen heemen bu her durdugum noktada olabiliyo..
normalmi yoksa herhangibir tuhaflıkmı var.
saygılar..

merhabalar ALPERAY kardeşim öncelikle geçmiş olsun..
kısa bi sorum olacak yanıtlarsanız memnun olurum..
motorum durdugu yerde bi kaç damla tahliyeden benzin damlatıyor..
hemen heemen bu her durdugum noktada olabiliyo..
normalmi yoksa herhangibir tuhaflıkmı var.
saygılar..

Karbüratör, içinde kalan fazla benzini tahliye ediyor:wiinkk: İlk aldığım zaman bende de olmuştu ama kısa sürede geçti:cat: Motoru park ettikten sonra yarım dk kadar rölantide çalıştırdıktan sonra stop et:cat: Yapabileceğin şuan için bu devam ederse servise gösterirsin artık:wiinkk:

ALPERAY geçmiş olsun öyle bir ortamda bunlara şahit olman bile üzücü:rendeer:

Son düzenleme:
abi büyük geçmiş olsun, ikitelli tarafı çok sakattı. allah korumuş.
motorda sorun yok sadece sibop ayarı olacak serviste . emiş subabı biraz sesli çalışıyor. oda önemli değil yani.km si 3,700 oldu :)
motorla bayağı uğraşıyorum aksesuar olarak. senden sonra ön far h4 xenon+yanlarda 2 adet sis onlardada 2 tane 6000k xenon+iridyum buji+uzun öncam+40 arka dişli :) ama daha devamı gelecek :p arka yan çantalar ,elcik koruma vs vs takıcam ileride :)

bu arada metehan ne yaptı yine yaw. o olmadan forumunda tadı olmuyor :silent:

öncelikle geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler.
motor konusuna gelince, motoru, hakkını verene sattığıma çok memnunum, iridyum, elcik koruma, xenon,ön cam filan bayağı güzel olmu valla...

Bu arada Metehan niye banlandı ki? rahat duramamış yine, ne zaman bitecek cezası? Bilen Varmı?

resimlerini bekliyorum.... ama görünce muhtemelen üzülürüm...:salut:

Güle Güle kullan kardeşim. Tekerim hep düz bassın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:33 AM ----------

Süper olmuş, vites göstergeli filan...
bir de renk tutsaymış tam olacakmış... (devir saati HYO dan alıntı gibi duruyor)
Sonuçta başarılı bir çalışma, Honda nın yapmadığını yapmı arkadaş...:cat:

jr.

bu, motorun yanında dikilip de 1 dakika boyunca gaz verip motoru ısıtma sıkıntısından ileriki km'lerde motor açıldıkça kurtuluyor muyuz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 PM ----------

htmetin sağolun çanta yorumu için.

300 tl için mi bu işkence yaa 4100 tllik motor olsun olsun 4500 olsun devir göstergeli olsun havası olsunyaa bu kadar zormu. arkadaş kendi imkanları ile üretmiş fabrika üretse daha ucuza mal edecek ama birtek bizmi düşünüyoruz böyle yaa adamlar nedüşünmüşler acaba Türkiyede cbf'i pazara sürerken. ama yinede güzel motor cbf. ybr ye apacheye tercih sebebimdir. varsın olmasın devir göstergesi. zaten devir kesici var motorda biliyorumki devir biryerlerde kesiyor kendini devir göstergesi olmasada olur .

yaa benim kafam çok karışık bu aralar:silent:

Son düzenleme:
Meto kanki ne yaptın yaw, vallahi bu sabah bağlandım, yazacaktım bişeyler, uzaklaştırıldığını görünce moralim bozuldu, yazmadan direk kapattım, pillerin hiç önemi yok, tepeleye tepeleye kullan, inşallah bir sonraki randevumuzda alırım. Foto makinesine o günden sonra hiç işim düşmediğinden fark etmedim, unutmuşum.

O devir saatli kadrana 300 tl bence, çok biraz işin içinde kazık far gibi, bu işi yapan arkdaş herhalde bi motordan % 500 kar falan yapıyordur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 PM ----------

Merhaba arkadaşlar CBF 150 veya CBF250 alacağım büyük ihtimalle. Güzel temiz az kilometreli bir motor varsa etrafınızda, tanıdığınız vs.. haber verirseniz sevinirim.

Not: Sahibinden.com'u takip ediyorum fakat öncelik forumdan tanıdık birileriyle bu işi yapmak..

Cbf 250 alırsanız başınıza bela alırsınız, yedek parça fiyatlarını iyi araştırın, cbf 250 nin ön arka dış lastik değişim maliyetiyle, cbf 150 ye sıfır motor yapma maliyeti aynıdır. Vv vs.. şimdi yazarım ama daha önce farklı yerlere çok kez yadığım için yazmıyorum. Cbf 150 ile aralarında dağlar kadar fark var parçada. Bu konu ile ilgili canı yanmış, ucuz bulmak için çıkma parça arayan çok arkadaş var forumlarda.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 PM ----------

Alperay kardeşim, sizlerede çok çok geçmiş olsun, umarım bir daha böyle felaketler yaşamayız ve yetkililer en kısa sürede önlem alma yoluna giderler.

Jr kardeşim, cantalar çok yakışıklı, iyi günlerde kullan, yan cantaların bağlama kayışlarının zamanla sarkma yapabileceğinden söz ediliyor, umarım böyle bir olumsuzluk yaşamazsın, çok güzel olmuş.

Son düzenleme:
arkadaşlar tanıdıklarınızdan cbf arayan varsa

http://www.sahibinden.com/universit...tilmadi!!-55WQQaXQQ17077728WQQpXQQdisplayitem

çakala çukala gitmesin :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 PM ----------

Yan çantaları yeni aldım. Sonra da elimde ne varsa motora takıp resim çektim..işte "görmemişin çantası olmuş" dedirtecek resimler :mrgreen::

yorum alayım, olmuş mu?

"niye sert kocaman çanta değil?" demeyin bence abartı duruyor :)

abi makinee çok tatlı olmuş :cat:

jr.

umut teşekkür ederim.

ethem, sana da teşekkür ederim. yan çantaların bağlantı kayışı cırcırlı. ve sarkacak bir malzeme değil. örgülü kuşaktan yapılmış (bu bel ya da omuz çantalarının kuşağı gibi) böyle olmasaydı bile kuşaklar birbirine cırcırla bağlı. yani istediğin gibi ayarlıyorsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 PM ----------

zaten doldurmak için değil görüntü olsun diye aldım :mrgreen: içi boş olacak ya da hafif ıvır zıvır koyarım

umut teşekkür ederim.

ethem, sana da teşekkür ederim. yan çantaların bağlantı kayışı cırcırlı. ve sarkacak bir malzeme değil. örgülü kuşaktan yapılmış (bu bel ya da omuz çantalarının kuşağı gibi) böyle olmasaydı bile kuşaklar birbirine cırcırla bağlı. yani istediğin gibi ayarlıyorsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 PM ----------

zaten doldurmak için değil görüntü olsun diye aldım :mrgreen: içi boş olacak ya da hafif ıvır zıvır koyarım

dostum çantaları kullanmıyacaksan sök çünkü rüzgarlı havalarda hızını oldukça düşürüyo benden söylemesi :)

jr.

zaten büyüklerden al dediler, hızı etkiler diye bunları aldım. ben sürekli kız arkımla geziyorum zaten, çantaların onunde bizim bacaklar çantalar kadar bir çıkıntı yapıyor. sanmıyorum hızımda fark yaratacağını. sağol fikir için :)

ayrıca yemişim hızı cbf bu ya..gezicen bunla :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar