Hepinizi çok özleyen benden ; hoşgeldin hoşbulduk naber nasılsın buluşması 25.09.2009

buluşma topiğine

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Selam arkadaslar uzun zamandır buralarda değildim. Ve nıhayet özledıgım ınsanlara ve özledıgım şehre geri geldım bi buluşma topiği açayım dedım nacizane fikrimce. Yenı uye olan arkadaslarla tanışmak, eskılerle de eskı gunlerı yaadetmek adına gelmek ısteyen herkezi beklıyorum mekan olarak menejerım APARAT cem baba ve derya bana çapa hastanesının yanında olan CAFE 1453 ü tavsiye etti bende olur dedım bende ılk kez gıdıcem resım ve ulaşım konusunda yardım alabılırım

bulusma: cuma aksam saat 20:00
bulusma yerı : çapa hastanesi yanı cafe 1453:rendeer::cat::rendeer::cat::rendeer::cat::rendeer::cat:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Super Moderator
Ati n'aber?:mrgreen:

Cuma ben olamayacağım, kısa bir zamanda görüşmek üzere...

Buluşma saati hem 10'da hem ters bi yerde :mrgreen: Hoşgeldin Ati abim :rendeer:

sen bu şehre geldiysen ben terkediyorum :p

buluşma saati güzel olmuş :cherry:

Buluşma saati hem 10'da hem ters bi yerde :mrgreen: Hoşgeldin Ati abim :rendeer:

saat yanlıs oldu 20:00 da olcak
sımdı duzelır o bu arada saol

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 AM ----------

sen bu şehre geldiysen ben terkediyorum :p

buluşma saati güzel olmuş :cherry:

arkadasım ne var saaatte bak 20:00 işde :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 AM ----------

bize show yapmayacaksan gelmiyoruz (=

motor yok show yok rahat olun :queen:

Atilla abi :mrgreen: giderken yol üstünden benide al :queen: sen içeri kadar girme diye ben adana yolunada çıkarım :queen: köşeden ışıklardan al :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldin..:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar