[MT İstanbul] Garipçe - Kilyos Gezisi Fotoğrafları

çuko resimleri yarın atar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 PM ----------

arkadaş geçmiş olsun gürkan abiyle beraber parçaları yolladık umarız işini görmüştür

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 PM ----------

valla capo dan sonra ilaç ilaç

hallettik ya getiren yollayan saolsun ..valla ormanda kaldık yaa...bidehava bi soğudu demeyin ya..

çuko resimleri yarın atar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 PM ----------

hallettik ya getiren yollayan saolsun ..valla ormanda kaldık yaa...bidehava bi soğudu demeyin ya..

temel yengeden şikayet var :mrgreen:
demedi deme :queen:

Şerifi garipçeye niye götürdünüz? adamın orda kanı kaynıyo bilmiyo musunuz? :mrgreen:

valla hee..ben mevzuunun evveliyatını bilmememe rağmen bazı hatıralar olduğu kanısına vardım açıkçası :mrgreen:

ousborne ve diğer arkadaşlar artık kardeşimsiniz.sizlerle tanışmak ve yol yapmak çok çok güzel.yaşasın mt istanbul kardeşliği ve diğerleri:pr:

eyvallah bende çok memnun oldum :)

kara kış gelmeden kamping li bir şeyler yaparız sanırım..rakı-balık-ayvalık triosu kaynaşmamızı hızlandırır sanki :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler bende akustik gitar ve şarkılarla size eşlik ederim heryerde herzaman:pr:

güzel geziydi.yolda gazlayıp gidersiniz dimi ilkay.biz arkada engin hocayı bekliyorduk :p gerçi köprü çıkışında bizde öbür hocayı kaybettik kusura bakmasın artık.katılan herkese teşekkürler devamı haftaya inşallah :queen:

güzel geziydi.yolda gazlayıp gidersiniz dimi ilkay.biz arkada engin hocayı bekliyorduk :p gerçi köprü çıkışında bizde öbür hocayı kaybettik kusura bakmasın artık.katılan herkese teşekkürler devamı haftaya inşallah :queen:

Nerede beni bekliyordunuz yav :silent:

artık bu altımdaki motorla da beklenilecek bir durumda isem daha ne yapayım size hayabusa mı alam :mrgreen::mrgreen:

bu arada o hoca bizim hemen arkamızdaymış hatta biz yavaşlayınca korna çalarak bizi geçmiş..öyle söyledi valla :)

offfff ne zaman niyetlensem bir iş çıkıyor aranızda olmak isterdim ama olmadı resimlere bakınca güzel bir gezi olduğu gözüküyo emeklerinize sağlık tekerleriniz herdaim düz bassın :rendeer:

Çok güzel bir gezi oldu,çok keyif aldım her ne kadar sizlerden erken ayrıldıysamda:pale: gönlüm sizlerleydi :) bu arada katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.:rendeer:

Arasanda açmıyor hayınlar :mrgreen:
Valla bende sonradan dahil oldum gruba..yetişeyim diye gazlayarak gittim garipçe tabelasında bekledim ve 15 dk. sonra geldiler..
O ilk an şerif'i gelirken görünce vallahi mutlu oldum..Boşuna mı bekledim diye..Çünkü aslına bakarsanız buraya gelip gelinmeyeceği de belli değildi..

Lakin pek keyifli, pek leziz bir gezi oldu..Yeni tanıştığım capanord, acemi60 hocam ile [ilkay] arkadaşlarım..memnun oldum :)

abi numara olsaydı açarlardı o kadarda hayııınnn değillerdir heralde :)
Engin bu arada motorun yeni sanırım eğer öyleyse hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin aslında yeni değilsede Allah korusun kaza bela vermesşn:queen::queen::queen:

abi numara olsaydı açarlardı o kadarda hayııınnn değillerdir heralde :)
Engin bu arada motorun yeni sanırım eğer öyleyse hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin aslında yeni değilsede Allah korusun kaza bela vermesşn:queen::queen::queen:

Daha 500 kmdeler kendileri :) teşekkür ederim..kimseye kaza bela vermesin..yollar, mekanlar, herşey hoş ve güzel ama her zaman dikkat, koruma, bakımlı motor..

Benimde ilk gezi deneyimimdi. Daha ustalaşana kadar grupla gitmeyi öğrenen kadar. Büyük gezilerde artçı olmaya razıyım :p. Beni götürdüğü için İlkaya teşekkür ederim (Benim motorun öyle gittiğine hayret ettim. O motor o virajlarda nasıl okadar yattı bilemiyorum :D ) Güzel bir gezi oldu hava beklediğimizin aksine çok güzeldi. Yolllar sakin manzara güzeldi. Yemeklerde iyiydi yani. Geziye katılan herkesde lahane insanlardı. Tüm motosiklet gezilerinin böyle olması dileğiyle :D

Daha 500 kmdeler kendileri :) teşekkür ederim..kimseye kaza bela vermesin..yollar, mekanlar, herşey hoş ve güzel ama her zaman dikkat, koruma, bakımlı motor..

Çok güzel sevindim motorun gerçekten temiz duruyor yoksa sıfırmı :)
senin motorun kısaca ismi mct açılımı ise macit biliyorsun sanırım.. :)

Benimde ilk gezi deneyimimdi. Daha ustalaşana kadar grupla gitmeyi öğrenen kadar. Büyük gezilerde artçı olmaya razıyım :p. Beni götürdüğü için İlkaya teşekkür ederim (Benim motorun öyle gittiğine hayret ettim. O motor o virajlarda nasıl okadar yattı bilemiyorum :D ) Güzel bir gezi oldu hava beklediğimizin aksine çok güzeldi. Yolllar sakin manzara güzeldi. Yemeklerde iyiydi yani. Geziye katılan herkesde lahane insanlardı. Tüm motosiklet gezilerinin böyle olması dileğiyle :D

başka motor olsa yatmasına daha yatardıda dragstar o kadar izin veriyor kardeş :mrgreen: oda o motora yeter sate

Çok güzel sevindim motorun gerçekten temiz duruyor yoksa sıfırmı :)
senin motorun kısaca ismi mct açılımı ise macit biliyorsun sanırım.. :)

eh 500 km de dedim ya :)
Macit konusunda ise öyle diyenler var ama ben onu oğlum diye çağırıyorum..:)
güzel gezmişsiniz
iznik ne oldu arkadaşlar

iznik yalan oldu aga :mrgreen:
sizde hoşgelmişsiniz..haberlerinizi aldık :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar