güzel paylaşım marmara ereğlisindeki kuafördeki mororda tam meydandaki herhalde iyi bilirim orayı...
Evet merkezde biryerdi orasi.. Benim oraya ilk gelisimdi.
Herkes sasirmisti bayan arkadasim iceri dalip fön ü ver saclarima fön cekicem deyince. Daha dogrusu kurutma amacli. Hotelde banyo yapti ama saclari islak gezmek istemedi.. Haliyle yanimizda fön yok .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:34 AM ----------
Valla süpersiniz, ne denmeliki artık kesinlikle muhteşem ve sunum harikaydı payşalım için teşekkürler...:cat:
Sana tesekkürler dostum.. Ama korkunc yorucuydu. Gitmeyen bilmez 100 km yi.

Son günümüzde anlattigim gibi minübüste bize akil verenler oldu.
Icimden siz 1 km nin yayan ne oldugunu bilmiyorsunuz diyordum.
Her gram tasidiginiz sey izdirap oluyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 AM ----------
paylaşım için teşekkürler yorucu ama keyifli olmuş:cat:.bende çok uzun solo yürüyüşler yaptım fotoğraflar olsa rapor olarak sunsam belgesel olur

. bir ara askerden gelmiştim eş yok iş yok arkadaş yok çevre yok. uzun uzun iş aradığım günler olurdu bazende sabah çıkardım evden akşama kadar ruh gibi yürürdüm kendi kendime sorardım ya ben nere gidiyorum kimim ben:mrgreen:
Yorucu? :mrgreen:
Ben ikinci günde mola verdikten sonra yerimden zor kalkiyordum.
Evet yorucuydu ama süperdi.. Ben böyle birsey görmedim..
Ruhun gidasi muzik tir falan diyorlar ama ruhun gidasi bence bu..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 AM ----------
motosikletten sonra yürümek çok büyük eziyet oldu bana... ben bırak bu mesafeyi 50metre ötedeki yere bile motorla gider oldum... eğer izmire yürürseniz bende katılıcam ve bu tembelliğimi aşıcam yahu =) size içinde abooooooo ünlemi olan kocaman bir tebrikler...
Yürüyecek birini bulursam seve seve yürürüm yine...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:40 AM ----------
Hocam helal olsun.Çok güzel birşey yapıyorsunuz.
Güzel ama eziyetin son noktasi bunu bilesin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 AM ----------
Cilesi ayrı cefası ayrı çok cesaret isteyen bir olay şahsen cok özlemişim trakyayı uzun zmn oldu gidemiyorum oraya bildiğim gördüşüm yerleri tekrardan görmek benim için güzel bir duygu Bu resimleri paylaştığın için çok teşşekur ediyorum..:cat:
Azicik hasretini giderdiysem ne mutlu bana...