Abimm Kaza Yaptı :(

Bugun Sabah Saatlerinde İşe Giderken Kuşadası çevreyolu Kavsagında Bir Minübüsün Dikkatsizce Karsıya Geçerken Abimin Arka Tekerine carparak 10metre Sürüklenmesine Sebep Oldu.Abim Yaklaşık 7 Yıldır Motor Kullanıyor Ve Gerçekten Çok İyi Biliyor Kendisinde honda cbr 600cc Var 2007 Model Allahtan Hiç Birşey Olmadı Tulumba Seklinde deriden Yapılmıs Bir Korumalıgı Vardı Motorda Çizikler Oldugunu Ve arka Teker Bölümünün Ciddi Zarar Gördügünü Söyledi Suanda Serviste Motor. Büyük Geçmiş Olsun AbiCİMMMM

bendende büyük geçmiş olsun dileklerini iletirsen sevinirim.... iyi bayramlar..

Bugun Sabah Saatlerinde İşe Giderken Kuşadası çevreyolu Kavsagında Bir Minübüsün Dikkatsizce Karsıya Geçerken Abimin Arka Tekerine carparak 10metre Sürüklenmesine Sebep Oldu.Abim Yaklaşık 7 Yıldır Motor Kullanıyor Ve Gerçekten Çok İyi Biliyor Kendisinde honda cbr 600cc Var 2007 Model Allahtan Hiç Birşey Olmadı Tulumba Seklinde deriden Yapılmıs Bir Korumalıgı Vardı Motorda Çizikler Oldugunu Ve arka Teker Bölümünün Ciddi Zarar Gördügünü Söyledi Suanda Serviste Motor. Büyük Geçmiş Olsun AbiCİMMMM

geçmiş olsun kardeşim allah korumuş cana geleceğine mala gelsin motor yapılır onarılır ama abinin parçası bulunmaz verilmiş sadakası varmış:rendeer:

Cok gecmıs olsun Abının saglıgının duzgun olması sevındırıcı haber allah beterınden saklasın iyi bayramlar.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. acil şifalar dilerim... motorda ustalık, acemilik olmaz. bir tanıdığım var, motor üstünde büyümüş, tüm çocukluğu motorda geçmiş, race motorla tüm türkiyeyi gezmiş ve hiç kaza yapmamış birisiydi. ama bir gün evden çıkıp sadece ekmek almak için bakkala giderken virajda karşıdan gelen arabayla çarpıştı ve aylarca süren bir tedavi süreciyle hayata dönebildi. her zaman dikkat, daima dikkat ve önlem...

ayrıca nice ralli pilotlarının basit otomobil kazalarında öldüğünü de unutmamak lazım. kazanın ustalığı, acemiliği olmaz...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun

Daha Dün Hatırlıyosan Abi Sana Anlatıyordum Motoru Bana Ögretmek İçin Verdigini Ama Bugun Kaza Yaptı BEnim Ugursuz ellerim o Motoro Deydi :(

çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. acil şifalar dilerim...

Teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 PM ----------

çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. acil şifalar dilerim... motorda ustalık, acemilik olmaz. bir tanıdığım var, motor üstünde büyümüş, tüm çocukluğu motorda geçmiş, race motorla tüm türkiyeyi gezmiş ve hiç kaza yapmamış birisiydi. ama bir gün evden çıkıp sadece ekmek almak için bakkala giderken virajda karşıdan gelen arabayla çarpıştı ve aylarca süren bir tedavi süreciyle hayata dönebildi. her zaman dikkat, daima dikkat ve önlem...

ayrıca nice ralli pilotlarının basit otomobil kazalarında öldüğünü de unutmamak lazım. kazanın ustalığı, acemiliği olmaz...

Evet Abi Haklısın Dikkatliydi Ama Kuşadasında Yasayan çok İyi Bilir Buranın Minübüscüleri 1 müşteri Ugruna Resmen Yarıs yapıolar Ve abimin KAza yaptıgı Yerde 4 yol Ama minübüscüler sürelerimiz Yetişmiyo Die Dilekçeleri üzerine Isık Sİstemi İpTAl Olmustur LANeT OLSUN SİZİN GİBİ MİNÜBÜS ŞÖFÖRLERİNE

Çok büyük geçmiş olsun kardeşim.. Seninle kesinlikle alakaı yok bence kendini suçlama ugursuz ellerimle elldeim motoru falan diye.

Kader bu. zaten biz motora bunları göze alark binmiyomuyuz.. geçmiş olsun hersey düzelir önemli olan canın sağolması..

ayrıca bu kaza umarım senin motor alma işine engel olmaz. alma aşamasındaydın galiba o yüzden dedim...
Abin sağ oldugu için sevinmelisin bence.kib

Çok büyük geçmiş olsun kardeşim.. Seninle kesinlikle alakaı yok bence kendini suçlama ugursuz ellerimle elldeim motoru falan diye.

Kader bu. zaten biz motora bunları göze alark binmiyomuyuz.. geçmiş olsun hersey düzelir önemli olan canın sağolması..

ayrıca bu kaza umarım senin motor alma işine engel olmaz. alma aşamasındaydın galiba o yüzden dedim...
Abin sağ oldugu için sevinmelisin bence.kib

Bilmiyorum Kalbimde Artık Almak İçin Böyle Motor Görünce SEvincek GÜç Kalmadı Sabah Hastaneden Aradıklarında Telefonu Ben Açtım Ve şoka Girdim Resmen Bİlmiyorum Bu Saatten Sonra Alırmıyım Ama Abim Sana Alıncak Motor Merak Etme Diyor Bakalim NE olucak
geçmiş olsun... acil şifalar dilerim abine

Çok Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar