Bayramda yol yapmak isteyen istanbullular

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=4

yukarıdaki linke göre yağmur var ama başka linklere göre yoktu ...

yağmur yağarsa iptal zaten ...

İZNİK YOLCUSU KALMASIN !!! SALI GÜNÜ GİDİLİYOR

avrupa yakası: levent bp, saat 8 ...
anadolu yakası: pendik TEM otoyolu üzerinde mehmetçik vakfı (Opet) tesisleri saat 8.30..

1- OGLUM VE BEN
2- polo34
3- cihan_34_ist
4- acemi60
5- askon
6- kuyucadısı
7- osbourne
8- ımroz
9- sedat_57
10- yt_servan
11-ayfer
12-korkut
13-akielos
14-hlmyk
15-KyCd
16-taytıs
17-özdeş
18-ilker
19- ?
20-Arjantinli69(Tamer) tek sayıları sevmem es geçtim :p
21-
22-
23-
24-

bence gidiş saatini erkene alalım saat 07:00 gibi.rahat rahat yol yapar gezeriz,muhabbetin dibini buluruz.inşallah hava da güzel olur.giderken yine eski hisar dan arabalı vapur ile geçeriz hem sık hem ekonomik.:p bir akşam çadır kurup kalsak süper de olur hani.salı sabah çıkarız çarşamba akşamı döneriz :p ooo süper olur valla. isterseniz bolu abant'a da gidebiliriz yol yapmak isteyen arkadaşlar.yoldan bol ne var git git dur :p

cadı hanımdan bir süpriz, sudabatmayan abimizin de katılımını bekliyoruz ...

ayrıca brezilyalı rio'ya gitmemişse tatile onu da bekliyoruz, arjantinliyi çağırdık gördünüz geldi :) çağıracaklarınız varsa çekinmeyin:) berk boyar seni de unutmadık, yaldızlı davetiye olayı yarın :)

Kuyucadısı: sen nereye gidiyosun ben gelmeden

Walla Ben bilmem Artçım yok Sensiz Omass Annecim :cyclopsan

koca çocuk oldun hala annen olmadan biyere gidemiyosun ayıp ayıp :p

Ahali..Tercihim otobandan iznik ardından dönüşte feribot..yahu ben ehrgün 65 km iş ev arası yapıyorum..iznik 70 km diyorsunuz :)

Bunun haricinde herşeye ok..

Lakin cadı insanı gelmiyormuş diye kulağıma çalındı?
O rotayı bizde bilelim isterim cadı :mrgreen:

rivayet onlar boşver inanma sen öle her duyduguna :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 PM ----------

cadı hanımdan bir süpriz, sudabatmayan abimizin de katılımını bekliyoruz ...

ayrıca brezilyalı rio'ya gitmemişse tatile onu da bekliyoruz, arjantinliyi çağırdık gördünüz geldi :) çağıracaklarınız varsa çekinmeyin:) berk boyar seni de unutmadık, yaldızlı davetiye olayı yarın :)

sadece cadı yeterli polo :wiinkk:

ya benim geziye gelme işi yatıcak gibi motora müşteri çıktı illa motoru ver abi diyor.bayramdan sonra verim diyorum illada akşam gelip alim diyor bilmiyorum artık ne yapıcam bakalım hayırlısı :pale:

salı günkü durum bu şekilde

By ilkyy

tabi o güne kadar ne olur bilinmez ama yalova merkezde yağmasa bile benim rotadan gördüğüm dürdaneler rampası (bursa yolu) üzerinden gidilecek ve o yüksek kesimlerde %100 yağış olur

düzeltiyorum arka yoldan gidilecekmiş ama muhtemelen aynı sonuç olur

Son düzenleme:
ya benim geziye gelme işi yatıcak gibi motora müşteri çıktı illa motoru ver abi diyor.bayramdan sonra verim diyorum illada akşam gelip alim diyor bilmiyorum artık ne yapıcam bakalım hayırlısı :pale:

hayırlısı olsun, brezilyalının ardçısı olursun :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:55 PM ----------

sadece cadı yeterli polo :wiinkk:

peki çağla :cat:

gezi listesindesin hala :queen:

anadolu yakası: pendik TEM otoyolu üzerinde mehmetçik vakfı (Opet) tesisleri saat 8.30..

1- OGLUM VE BEN
2- polo34
3- cihan_34_ist
4- acemi60
5- askon
6- kuyucadısı
7- osbourne
8- ımroz
9- sedat_57
10- yt_servan
11-ayfer
12-korkut
13-akielos
14-hlmyk
15-taytıs
16-özdeş
17-ilker
18- ?
19-Arjantinli69(Tamer) tek sayıları sevmem es geçtim
20-mehmetelmas

Arkadaşlar bende gelmek istiyorum fakat Levent BP nerede bilmiyorum. Biraz daha açık tarif verebilirmisiniz (örneğin Metrocity karşısı vs.. gibi)

1- OGLUM VE BEN
2- polo34
3- cihan_34_ist
4- acemi60
5- askon
6- kuyucadısı
7- osbourne
8- ımroz
9- sedat_57
10- yt_servan
11-ayfer
12-korkut
13-akielos
14-hlmyk
15-taytıs
16-özdeş
17-ilker
18- ?
19-Arjantinli69(Tamer) tek sayıları sevmem es geçtim
20-mehmetelmas

Arkadaşlar bende gelmek istiyorum fakat Levent BP nerede bilmiyorum. Biraz daha açık tarif verebilirmisiniz (örneğin Metrocity karşısı vs.. gibi)

ne taraftan geleceksın ona göre yardımcı olalım semtın neresi

Avcılardayım, Avcılardan Levente kadar sorun yok da ordan sonrasını anlatırsan sevinirm. Sağolasın

Avcılardayım, Avcılardan Levente kadar sorun yok da ordan sonrasını anlatırsan sevinirm. Sağolasın

leventte bp var, zincirli kuyu mezarlığının karşısında, ana caddede beşiktaştan geliş yönünde, metrocity'e gelmeden ...

bugün zırt prt yağmur yağdı, tatlı su motorcularından olarak gözüm korktu :) artık yarın akşam durumu kesinleştiririz, sabah 7 olmasını bende isterdim ama millet uyanmaz diye tahmin ediyorum ... uyanırız diyen varsa 7 olsun, ne diyeyim ...

otobancılarla arabalı vapurcuları da ayıramadık henüz, hareket saati konuşulacak artık, dönüşte herkes arabalı vapur istiyor heralde, orada bir sorunumuz yok ...

benim motor da 125 cc, genelde grupta önceki gezilerde gözlemlediğim kadarıyla 150 cc çok vardı, 90-100 km/h arası hızlarla gidildi, ben hız tutkunu olmadığım için yavaş gitmek isteyenlerle grubun sonunda 70-90 da giderim, sorun değil, giderken çevremi incelemeyi seviyorum :) 250 cc ve daha yüksek cc li 2-3 tane genelde motor vardı, onlar zaten hararet yüzünden bize uyamayıp önden gidiyorlardı ...

Son düzenleme:
katılmayı çok isterdim, hem güzel bi bayram olurdu hemde tanışmış olurduk, lakin şuan ankaradayım, iyi eğlenceler

Sağolasın polo35 orayı şimdi bildim :)

Bende pek hız düşkünü değilim motorum zaten 2000km de 100 km hızı geçmiyorum. 250 ve üstü eminimki sıkılırlar :) biz takılırız yavaştan polo35 :)

bu arada sabah salı sabahı yağmuru görmesine rağmen kaç kişi geziye katılır? Bu bilgiyi de öğrenelim de boşu boşuna bekleme olmasın, listede isminin yazına "yağmur da olsa gelirim" diye not alalım ...

benim durum yağmurun şiddetine göre :) biraz göreceli oldu ama mazeretim var acemiyim ben :)

bu arada sabah salı sabahı yağmuru görmesine rağmen kaç kişi geziye katılır? Bu bilgiyi de öğrenelim de boşu boşuna bekleme olmasın, listede isminin yazına "yağmur da olsa gelirim" diye not alalım ...

benim durum yağmurun şiddetine göre :) biraz göreceli oldu ama mazeretim var acemiyim ben :)

:mrgreen: Ozamana Kadar yaşıyıp yaşamıcağımız mechul Allahın izniyle gelicez.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 PM ----------

GElirken herkez Yanında anahtar takımını lastik yama kitini zincirini yağını yolda kalırsak ne olur ne olmaz diye Suyunu 1 adet yıldız bir adet düz tornavida ve çekicini vede atıştırmalık yemeğini getirirse Güzel olur bunları yapmakla birşey kaybetmezsiniz kazanırsınız SAygılar.

1- OGLUM VE BEN
2- polo34, yağmurun şiddetine göre geliyor:)
3- cihan_34_ist, yağmur da yağsa geliyor
4- acemi60
5- askon, yağmur da yağsa geliyor
6- kuyucadısı, evde işi varmış ama gürkan abi ikna eder inşallah :)
7- osbourne
8- ımroz
9- sedat_57
10- yt_servan
11-ayfer
12-korkut
13-akielos
14-hlmyk
15-taytıs
16-özdeş
17-ilker
18- mehmetelmas,
19-Arjantinli69(Tamer), motoru satılmazsa geliyor
20- ?

Son düzenleme:

1- OGLUM VE BEN
2- polo34, yağmurun şiddetine göre geliyor:)
3- cihan_34_ist, yağmur da yağsa geliyor
4- acemi60
5- askon, yağmur da yağsa geliyor
6- kuyucadısı, evde işi varmış ama gürkan abi ikna eder inşallah :)
7- osbourne
8- ımroz
9- sedat_57
10- yt_servan
11-ayfer
12-korkut
13-akielos
14-hlmyk
15-taytıs
16-özdeş
17-ilker
18- mehmetelmas,
19-Arjantinli69(Tamer), motoru satılmazsa geliyor
20- ?
Haha Nerden çıkardın yağsada geliyor diye :queen: Belki suda yüzmüyor benim motorum xD

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar