[Trabzon - MT]

hayırlı olsun kaç model,kaça aldın istediğin gibidir umarım fiyatı.kazasız belesız sürüşler dilerim.

2007 model. 2500 TL'ye aldım. teşşekkür ederim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:51 AM ----------

arkadaşlar, Güvenli Sürüş Teknikleri diye eğitim veren kurumlardan biri OMM ile görüştüm. Genellikle eğitimlerini ankara-bursa-istanbul gibi yerlerde veriyorlar. Bizim trabzon'dan kalkıp oralara gitmemiz zor olacağından, kendilerine burada bu eğitimi verebilirler mi diye sordum. Eğer 8 kişi olursak ve iyi bir tarih ayarlayabilirsek, kendileri Trabzon'a gelerek burada Güvenli Sürüş Eğitimi verebilecekler.
Yalnız arkadaşlar, bu sürüş eğitimi değil yanlış anlaşılmasın. "Güvenli Sürüş Eğitimi". OMM dediğim oluşumu belkide çoğunuz biliyorsunuzdur. Bunun için ehliyetiniz, motosikletiniz ve tam koruma ekipmanlarınızın olması gerekiyor. İlgilenen arkadaşlar lütfen benimle irtibata geçsin lütfen. ([email protected])
ARA-PACKAGE adı altında bir eğitim; 1. gün teori (akşam saatlerinde 2 saat filan yapılıyor)
2. gün ARA-Kontrol (8 saat) ( kapalı alanlarda yapılan eğitim), 3. gün ARA-YOL (8saat) ( trafiğe açık yolda yapılan ve en az 300km yol alınan bir eğitim)

mrb arkadaşlar trabzon maçka

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 PM ----------

çakalaz buralardamısın ula........bi yerdede olma olmazmı....
trabzon maçka hy 250 r abdurrahman :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özgür bey ...hayırlı olsun diyelim

slm sayın trabzon mt bende 28ınde ordayım inş artık 4 sene ordayız yanı inş 4 sene:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
buyrun gelin bekleriz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Trabzon hep canlı idi :)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
AYA i SEN Trabzonlu muydun :silent:

evet CAKALAZ, bunu profilimde de yazıyorum, bi kaç topicte daha da belirtmiştim. sanırım diğerlerini görmemişsin. senin oralarda okuduğunu biliyorum ben mesela... :mrgreen:

ben ankara'da ikamet ediyorum ama aslen trabzon'luyum ve tüm akrabalarım, yerim yurdum orada. benim için yaz tatili kavramı sıla-i rahim'den ibarettir. :)

gerçi bu yıl gidemedim ama, gönlüm hep oralarda...

Valla ben de Kusadasındayım şu sıralar; Ama özledim gercekten :) insan özlüyor :)

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar