[MT İzmir] 18 Eylül Cuma "Bayramlaşalım,İftarlaşalım" Buluşması

Moderatör (forrap)
Gelen,gelmek isteyip gelemeyen herkese teşekkürler:cat:
İyi bayramlar..

cuma günü 18.9.2009 daki çayır çimen bayramlaşmasına gelemedim.fakat buradan tüm motorcu arkadaşlarımın bayramlarını tüm yüregimle kutlar saglıklı kazasız bol sürüşlü bayramlar temenni ederim.

herkeşlerle tanıştığıma memnun oldum:p, güzel bir akşamdı...çimlerden sonra sebo kelek yapsada gece güzeldi...
gece katılamayıp bayramlaşamadıklarıma buradan iyi bayramlar diliyorum :rendeer:

izmirrrrrrrrrrrrrr fotograflar nerdeee :pr: :p
fotografları görmesekte eminim güzel bir buluşma olmuştur. insanlar güzel olunca muhabbet de elbet güzel olur :wiinkk:
hepinize iyi bayramlar arkadaşlar :rendeer:

o günde bayramlaştık bu günde bayramlaşalım :)
bayrama 2 kala görüşmek iyi oldu,

chatkut; sebonun keleğinden önce ayrıldım malum,
orjinal sebomu kelek yaptı yoksa figüranlarından birimi :silent:

Beyler bayanlar, MArdin 70. Mekanize'den hepinize selamlar... Bayramınızı kutlarım en pis dileklerimle :DDD Acemilik bitti ve Lojistik yönetim merkezi amirliğinde kaldım. Yazıcı oldum :DD tank motoru, soğan, land rover motoru, unimog şanzumanı gibi giriş çıkışları yazıyoz heheheheeee gereksizlik yani

Kendinize ve motorunuza iyi bakın, öptüm gözlerinizden

Beyler bayanlar, MArdin 70. Mekanize'den hepinize selamlar... Bayramınızı kutlarım en pis dileklerimle :DDD Acemilik bitti ve Lojistik yönetim merkezi amirliğinde kaldım. Yazıcı oldum :DD tank motoru, soğan, land rover motoru, unimog şanzumanı gibi giriş çıkışları yazıyoz heheheheeee gereksizlik yani

Kendinize ve motorunuza iyi bakın, öptüm gözlerinizden

Al işte yaaa
adam bırak duyulmayı görülmüyor da...
2si bir arada :)
sana da iyi bayramlar(en pis dileklerim kızmını ii olarak algıladıgım varsayımıyla :) )

o günde bayramlaştık bu günde bayramlaşalım :)
bayrama 2 kala görüşmek iyi oldu,

chatkut; sebonun keleğinden önce ayrıldım malum,
orjinal sebomu kelek yaptı yoksa figüranlarından birimi :silent:

hıyar figuranları varya sebonun, onlar biras saçmaladı :cherry:

çay gündüz 1 liraymış akşam 2 liraymış falan, saçma sapan konuştular...ikram olarak verdikleri haşlama çayı yere göğe sığdıramadılar:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar