[Mt İstanbul] 18 Eylül İftar ve Bayramlaşma fotoları

akşam resmen kültür mantarı olduk nasıl anlatayım gece aldığım bilgilerden rüya bile gördüm

rüyanı anlatsana diyeceğim 50 kişi yorum yapar olur geyık :rendeer:

ama harbıden hepsını bir arada yaşadık değilmi yani ne kadar bilgili bilgilerını paylaşmayı seven arkadaşlarımız var yaw kediler bile dinledlde yosa onlarmı gırdı rüyana:rendeer:

akşam motor dizime düştü sağ ayak sakattı şimdi sol dizimde sakat ve hareket ettirmekte zorlanıyorum.. olmadı bi doktora gidicem..

Millet kaza yapar motoru pert eder ben bu motoru ve kendimi saatte 0 km hızla pert edicem ve rekorlar kitabına giricem.. :mrgreen:

dizini boşver motora bişey olmasında =P

akşam benim motoru degirmek te emegi cecen hekeze saygılarımı sunarım nasıl düşünemedim motoru yalnış yer bırakmışım deviren arkadaş öyle söyledi özür dileyim bari
töbe töbe
hasar tespiti sol ayna çizik
sol grenaj tırnak kırık
varyatör kapak çizik
:pr::pr::pr:

çiko tükkana gelebilirim belki bugün.. özledim seni bi hasret gideririz.. :mrgreen:

özlediğim tatda bir buluşmaydı. KyCd organizasyon için sana, yemekler için muhammet abiye, börekler için aygüle, dolmalar için korkuta, bilgilerini bizimle paylaşan gökhan, dilaver ve yine muhammet abiye hoş shbetleriyle organizasyona renk katan bizimle olan tüm dostlarımıza teşekkürler :rendeer:

özlediğim tatda bir buluşmaydı. KyCd organizasyon için sana, yemekler için muhammet abiye, börekler için aygüle, dolmalar için korkuta, bilgilerini bizimle paylaşan gökhan, dilaver ve yine muhammet abiye hoş shbetleriyle organizasyona renk katan bizimle olan tüm dostlarımıza teşekkürler :rendeer:

tüketici olarak bize teşekkür yok mu kız..:p

ne var bu tükkanda anlamadım ne çekşyo hacı şu sırrını açıkla artık:queen::p

onu dersem kimse gelmez meraktan hacı gerisini sen bul:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------

dilaverin fişini çeksen adam aküden idare ediyor kardeşim :)

muamele iyi temel.. yanlış anlamayın çay kahve su hemen soruyo abi..

onu dersem kimse gelmez meraktan hacı gerisini sen bul:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------

dilaverin fişini çeksen adam aküden idare ediyor kardeşim :)

o yuzden akşam soruyodu ya gökhana hangi akü daha iyi diye..daha çok konuşmak içinmiş..:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar