Masa üstü Arka planım =)

masa üstünü buraya nasıl yapıştırcaz?

masaüstündeyken, klavyeden printscreen tuşuna basın sonra painti açın ve ctrl+v tuşuna basın resim painte gelecek.daha sonra farklı kaydet deyin ve jpg formatını seçerek kaydedin daha sonra da imageshack.us tan kaydettiğiniz resmi upload edip linki buraya yapıştırın

masaüstündeyken, klavyeden printscreen tuşuna basın sonra painti açın ve ctrl+v tuşuna basın resim painte gelecek.daha sonra farklı kaydet deyin ve jpg formatını seçerek kaydedin daha sonra da imageshack.us tan kaydettiğiniz resmi upload edip linki buraya yapıştırın

VAz Geçtim abi paylaşmiyorum:queen::queen::queen:

mst.png

çok güzel değilmi istiyene atarım arka planı mı:mrgreen:

Nasıl yapılcağı

printscreena.png

waz gectımm..ne zor iş..

daha kısa anlatayım. print screen e bas. o artık senin kopyala dediğin resim oldu. bir şekilde paint veya başka program la yapıştır onu ve kaydet kendi bilgisayarına

ben burda begendıklerımı degıl...benım masaustunu buraya nasıl kopyalıcam onu sordum...yoksa sen bana bunumu anlattın:silent:

ben burda begendıklerımı degıl...benım masaustunu buraya nasıl kopyalıcam onu sordum...yoksa sen bana bunumu anlattın:silent:

print screene bastığında ekranında ne varsa aynısını kopyalar. mesela film izliyorsun filmden bir kare kopyalabilirsin printscreen tuşu ile

URL=http://img170.imageshack.us/i/rammstein2sy1qx01.png/]
rammstein2sy1qx01.png
[/URL]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar