[MT İzmir] 18 Eylül Cuma "Bayramlaşalım,İftarlaşalım" Buluşması

Moderatör (forrap)
Bu cuma yani yarın ufak bir buluşma yapalım,bu sayede de hem bayramlaşır,hem iki sohbetin belini kırarız..

Erken gelebilecekler ile son 2 iftarımızdan birini birlikte açabiliriz.Bu konuda da fikir belirtirseniz sevinirim,simultane bir yer buluruz iftar için,buluşunca da karar verilebilir.Sorun olmaz..

Müsait olan herkes buyursun gelsin..

Yer: Alsancak İskelesi Karşısı Çimler ( Yağmur veya çimlerin ıslaklık durumunda üsküdar çaycısı -geç gelip bulamayacak ve kimsenin cep numarasını bilmeyenler özelden cep numarası isteyebilirler- )

Saat: 20:00 (Çimler için)
19:00 (İftar yapalım,Ben gelirim diyenler için)

Bu başlık biraz geç açıldığı için görmeyenler olacaktır,bilen duyanlar bilmeyen duymayanlara aktarırsa sevinirim..
Görüşmek üzere..

459077048_fcdbf0db28.jpg

mt izmir bayramlaşırda ben orda olmaz mıyım:queen::queen: iftar a gelemem ama 20.00 da çimlerdeyiz arkadaslar ben ve sevgili artçımla birlikte:queen::queen:
yarın akşam görüşmek üzere...

sevgili izmirliler.. hepinize hayırlı iftarlar diliyorum.. :rendeer: şimdiden afiyet olsun..

ben büyük ihtimalle gelemiyorum hepinize iyi buluşmalar artık bayramlaşma işini bizim sayfadan yaparız:pale:

İzmir dışında olduğum için gelemeyeceğim. Sizlere iyi buluşmalar.

bende gelebilirim saat 8 gibi bucadan cıkacak arkadaslar varsa bana msj atarsa sevinirim izmirde daha yeniyim fazla yer bilmiyorum

bende gelicem galiba en erkende gelen ben olucam otobusle gaziemirden glicem 7.buçuk gibi ordayım

Sizleride iftarınızı açarken bir arada görmek istiyoruz...
Sizleride bayramlaşırken görmek istiyoruz...

(çok şeymi istiyorum ne)

Moderatör (forrap)

(çok şeymi istiyorum ne)

Bu bir iftar buluşması değil,sadece buluşmaya erken gelecek olursa iftarımızı birlikte açarız dedim.İftar buluşması 2 hafta önceydi ve fotoğraflarıyla birlikte forumda başlığı mevcut:wiinkk: Görmek istersen iftar fotoğraflarımız iftar başlığında var.

Son düzenleme:
Bu bir iftar buluşması değil,sadece buluşmaya erken gelecek olursa iftarımızı birlikte açarız dedim.İftar buluşması 2 hafta önceydi ve fotoğraflarıyla birlikte forumda başlığı mevcut:wiinkk: Görmek istersen iftar fotoğraflarımız iftar başlığında var.

Biliyorum takip ettim :) az çok. :rendeer:

(çok şeymi istiyorum ne)

İzmire ve İzmirlilere özel bir istekmidir bu
yoksa benimde okurken hissettiğim içinde ince bir mesaj
kaygısı taşıyan uyarımıdır :silent:

Moderatör (forrap)
Bize herhangi birinin uyarıda bulunması gibi birşey söz konusu olamaz.
Benim annemden çok gördüğüm grup üyeleri var.Biz sürekli birlikteyiz,sadece fotoğraflar ve başkaları için değil kendimiz için yaşıyoruz.Genelde fotoğraf oranının az olması herkes gibi yaptığı en küçük şeyleri (şuraya gittik al foto,üç kişi buluştuk al foto vs. gibi) fotoğraflamaktan farklı olarak büyük buluşmaları bile fotoğraflamamamızdan kaynaklanıyor,buluşmamamızdan ve birlikte olmamamızdan değil.

Sanıyorum ki İzmir lilere özel bir istek olsa bile bu İzmir i sevdiğindendir,belki buluşmaların başlıklarını görüp fotoğraflarını görememektendir diye düşünüyorum,birlikteliğimizden şüphe etmesinden değil fotoğraflara bakamamaktandır diye umuyorum ki umarım öyledir.

İzmire ve İzmirlilere özel bir istekmidir bu
yoksa benimde okurken hissettiğim içinde ince bir mesaj
kaygısı taşıyan uyarımıdır :silent:

Yazım kesinlikle bir art niyet içermemektedir ...
İçeremezde... :rendeer:

Sanıyorum ki İzmir lilere özel bir istek olsa bile bu İzmir i sevdiğindendir,belki buluşmaların başlıklarını görüp fotoğraflarını görememektendir diye düşünüyorum,birlikteliğimizden şüphe etmesinden değil fotoğraflara bakamamaktandır diye umuyorum ki umarım öyledir.

düşüncelerime bu kadar tercüman olunur ... teşekkür ederim.

Son düzenleme:
çimlerde yayılmasıyla sessiz sakin kordon sefasıyla güzel bir akşamdı :)
gelen gelmeyen herkese teşekkürler
şimdiden herkese iyi bayramlar :rendeer:

Bu hafta aranızda olamadığım için üzgünüm yine her zaman ki gibi keyifli bir akşam olduğuna eminim :cat:
Bayram şekerlerinizi de getircektim ama nasip değilmiş :) İnşallah bir sonraki buluşmada.

Bu hafta aranızda olamadığım için üzgünüm yine her zaman ki gibi keyifli bir akşam olduğuna eminim :cat:
Bayram şekerlerinizi de getircektim ama nasip değilmiş :) İnşallah bir sonraki buluşmada.

bi daha ki buluşmaya mutlaka bekliyoruz...
bizde fazla kalamadık.ama güzel gecti bayramlaştık ii oldu:cat::cherry::rendeer::queen:

gün içerisinde sitede online olamama rağmen topic i şimdi gördüm. iyi bayramlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar