bu kadını kim öldürdü ?

zengin bir köşkte bir kadınla bi eşi yaşıyorlar kadın eşini çok seviyo eşi evden şöförle ayrılıyo bunun haricinde evde 3 kişi daha yaşıyo bunlar bahcivan hizmetçive aşçı yağmur o kadar cok yağıyoki adam erkenden eve dönüyo ve adam eve döndüğünde kadını yerde ölü buluyo şöföre soruyo karımı senmi öldürdün şöför efendim ben sizinleydim diyo bahcivana soruyo bahcivan ben çiçekleri suluyordum diyo hizmeçiye soruyo ben temizlik yapıyodum diyo aşçıya soruyo ben yemek yapıyodum diyo fakat hanımı bu 4 kişiden biri öldürmüştür bu kimdir ? açıklayınız

:cat:

kaynak:gençbeyin dergisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumu silebilirsiniz cevap geldi..
s17ms6.gif

145648813 tane :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:06 AM ----------

bendende bi tane bir adam dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu sözünü hangi gün söylemiştir

COQ

Motosiklet Eğitmeni
[/COLOR]bendende bi tane bir adam dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu sözünü hangi gün söylemiştir

Dun soyledi.
Ben yanindaydim.:p
Bugun burda pazar.
Dun cumartesiydi.:mrgreen:

Abicim daha zor biseyler bulun yahu.
Yani su sorulara cevap bile vermek agrima gider.:p:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
O zaman dedigi gün cumartesi !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
hepsin bildigin butun bilmeceler...:)
sana bir soru ozaman
bir tır kac tane tenis topu alır???

Tır'ın parası yok birde insan degil hiçbir çeşit top alamaz ,şoför olsa alırdıda...:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:12 AM ----------

Cumartesi olmasi lazim çünkü adam cumartesi günü diyorku dün yani cuma yarin olsaydi o zaman bugün yani cumadan bir gün evvel persembe olurdu !!! yanlismiyim!!!

Super Moderator
dün cuma
bugün cumadan bir gün evvel

Bugün dünden bir sonrası, çncesi değil ki...

Ben okudum salı günü kendiliğinden geldi, şimdi bir bakayım dedim de, hala çyle geliyor, şöyle açıklamaya çalışayım:

bir adam dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu sözünü hangi gün söylemiştir
dün(pazartesi) yarın(çarşamba) olsa bugün[dünden bir sonrası(dünün yarın yani çarşamba olduğu varsayıldığından; perşembe)] olurdu.
Bugün ilk dünle yarının arasındaki salıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar