Motosikletçi şarkılarımı canlı yayında okuyacağım

:rendeer:İzliyorum cok harika soyluyorsun bravo valla...ne yetenekler var aramizda...:rendeer:
Aramizda senin gibi biri olmasina sevindim agzina bilegine saglik....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:13 PM ----------

helal be nasil dogru konusuyor....otomobil suruculerini cakti yerden yere...
Yol bariyerlerinide konusuyor....
Biriktirmis valla helal olsun kardesim...neden daha once acmassin bu konuyu...

Teşekkür ederim şu anda 24.00 da yayının tekrarı var seyretmeyen arkadaşlarıma duyurulur metanım özlemişim sevgiler:rendeer:

Motosikleti
Dl650vstorm
tüh bee keşke daha önce açsaydım siteyi..şimdi okudum .şu an seyrediyorum kamyoncu şarkın yeni bitti.:)

tüh bee keşke daha önce açsaydım siteyi..şimdi okudum .şu an seyrediyorum kamyoncu şarkın yeni bitti.:)
:)zannedersem cumartesi sabahıda verecekler tekrarını çok güzeldi yayın ya keşke sizlerde canlı yayına katılsaydınız çok bekledim ama malesef arkadaşlarımız çok katılımcı olmadılar 2 saatimn üzerinde motosiklet konuştuk şarkılar vs. sağolsun Naşide göktürk harika insan bana o şansı verdi hep destek oldu motosikletciyle ilgili konuşmalarıma sağolsunlar .

Süper Moderatör (BBRR)
sevgili kardeşim valla henüz gördüm başlığı hoş tv seyretme imkanım yok daha önceden haberim olsaydıda seyredemezdim .. gözlerinden öperim

Motosikleti
Dl650vstorm
canlı yayın saatinde işte olduğumuzdan telefonla katılmamız imkansız dı..şimdi izliyorum, keşke akşam saatlerinde olsaydı da telefonla katılsaydık :pale:
ogün dostum çok sağolasın çok güzel açıklamaların var :cat:

sevgili kardeşim valla henüz gördüm başlığı hoş tv seyretme imkanım yok daha önceden haberim olsaydıda seyredemezdim .. gözlerinden öperim
Barışcım canımsın senelerimizi bu sevdaya verdik ürettik beraber başarcağız güzel haberlerim var yakında sizlere desteğinizi esirgemeyin:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
ogünüm biliyon bizim elimizden nacizane ne gelirse ardımıza komayız ...

akşam üstü kaçırmışız tekrarını izliyorum.Şarkılarınız Çok güzel özellikle annem kamyoncu sarkısında çok kötü oldu.

Teşekkür ederim şu anda 24.00 da yayının tekrarı var seyretmeyen arkadaşlarıma duyurulur metanım özlemişim sevgiler:rendeer:

Ne is yahu adammi kayirdin benmi anlamadim???metehana selam var barisa var ben sen orada canli yayin dayken buraya yorumladim durdum:silent:

Ayipliyorum....:cat::salut:

hayli zaman oldu görüşmeyeli
kaçırmışız programı ...
fazla tv izleyemesemde . yakalarız illa bir yerlerde tekrarını...
kal sağlıcakta.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Nerdesin sen yahu?
Ozlettin kendini.
Ben televizyonun nerden açildigini bile unutmusum.
Burada o kanali seyretme sansim olmadigindan izleyemedim.
ama sen nasilsa bir guzellik yapip seyrettirirsin abine.:wiinkk:

Guzel haberi merak ettim.
Yoksa yakinda imzali resim için siraya mi girecez?:cat:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eee, tekrarını da kaçırdık, birisi şunu hayrına kaydedip, bir video paylaşım sitesine atsaydı da, link verseydi olmaz mıydı? dostum, yayının kaydını sana verdilerse, bu işi sen yapıver, vermedilerse talep et, iste, al, sonra bir siteye yükleyip bizimle de paylaş ki, "canlı yayındı geçti gitti" durumu olmasın. daha çok izleyiciye ulaşsın ve tarihe kayıt düşülsün...

Mersin İl Temsilcisi
abicim geç haber verdin yaa, bu arada özlemişiz seni.arayı bu kadar soğutma ok?

Herkeze sonsuz teşekkürler uzun zamandır görmediğim eski dostlarıma yoğunluktan hemen teşekkür ettim.
Tabiki hepiniz benim için çok değerlisiniz ama gönül isterki bu yoldaki adımlara destek verelim binlerce üyemiz var ben yayını yazdığımda sadece 1 veya 2 kişi döndü tekrarını yazınca sayı 5 10 çıktı bu yolda beraber yürüyeceksek! nerede benim şarkıları yazdığım kardeşlerim nerede onlar, yüzler ,binler sizlerden daha duyarlı yaklaşımlar bekliyorum bu sevda hepimizin sevdası 2 saatin üzerinde sizin, bizim için konuştum tv ye Türkiyenin birçok yerinden gelen mail'ler yüzünden ertesi gün beni apar topar yeniden canlı yayına almak istediler ama perşembe günü gelecek konuklara saygısızlık olmaması vesilesiyle sevgili Naşide Göktürk bayram ertesi beni yeniden canlı yaına alacak ve başka kanallarlada görüşmelerim sürmekte yayını izleyenler benim ne demak istediğimi daha iyi anlayacaklardır izlemeyenlerin'de canı sağolsun ama lütfen biraz daha duyarlılık bekliyorum.
yENİDEN dem TV ye ve dünya güzeli sevgili Naşideye ekibine teşekkür ediyorum yayının cd sini alacağım zannedersem cumartesi(yarın)sabah tekrarını verecekler tel edip tv den sizlerde tekrarını isteyebilirsiniz motosiklet şarkıları okuyan motosikletci Ogün Bülent yayını'nı tekrarını isteyebilirsiniz herkeze sonsuz teşekkür ve sevgiler herkezi çok özledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar