Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kimse zaten 1000 le 125 arasında seçim yap deseler al götür diye kimse 125 i almaz binmesede gider satar 125 şi 5 bin liraya alıyosun 1000 3000 liraya dünyanın gerçekleri herkesin babası fabrikatör değil gücü milletin anca buna yetiyo hayatın gerçekleri..

honda cg125 titan

mrb arkadaşlar 2005 model cg125 titan almayı düşünüyorum. tavsiye edermisiniz.özellikle yakıtı hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.şimdiden tşk.

yoq orjinal:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:39 AM ----------

yoq kardeş cakma değil tabi ben öyle biliyorum dayım motorcu olduğu için kendi gitti aldı yoq sa bende derdim cakma diye:)

O Çakmaıdr yuksek ihtimal. Akrapovicin cbr125 için egzostu yoktur :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:32 AM ----------

mrb arkadaşlar 2005 model cg125 titan almayı düşünüyorum. tavsiye edermisiniz.özellikle yakıtı hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.şimdiden tşk.

Burası cbr125 topici dostum :cat:

mrb arkadaşlar motora kuvvetli bir korna takmak istiyorum nette korna çok ama kullanıp beğendiğniz bişey olsun istedim bilmediğim birşeyi almak istemem en azından böyle aramızdan kullanan arkadaşların yönlendirdiği şeye daha çok güvenirim:cat:

mrb arkadaşlar motora kuvvetli bir korna takmak istiyorum nette korna çok ama kullanıp beğendiğniz bişey olsun istedim bilmediğim birşeyi almak istemem en azından böyle aramızdan kullanan arkadaşların yönlendirdiği şeye daha çok güvenirim:cat:

dostum korna taktırırken çok dikkat et sağlam bi yere taktır.Ben sıkıntısını yaşadım çünkü tanımadığım birinden aldım tanımadığım birine taktırdım motor un devrelerini altüst etti ok :cat:

O Çakmaıdr yuksek ihtimal. Akrapovicin cbr125 için egzostu yoktur :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:32 AM ----------

Burası cbr125 topici dostum :cat:

BİLMİYOM DOSTUM ARTIK CAKMAMI ORJİNAL MI:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:07 PM ----------

gerçekten çok hoş bi motor gayet dikkat çekici :cat::wiinkk:

GÜZEL gösterişli motor :cat:

beyler bu cıbırların orjinal mavi renkli olanlarında kenarlarında şu kanat tarzı stickerlar yok değil mi:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar