Kız Olmak Güzelmiş..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi birisini kekleyeceğim diye feyste feyk kız profili açtım bi kaç kişi bulandı tabe msnde aldım bi kaç kişide ekledi ordan bunların içinde mtden mezit kekide var ..Sonrası ya hiç canım sıkılmıyor can istesem veriyorlar..:mrgreen: Tribimi çekiyorum surat asıyorum peşimdeler ... :mrgreen: Bizimkilerin hakketen yatacak yeri yok bi iltifat yalan dolan bu bizim mezit 26 yaşındayım bekarım fabrikatörüm moduna daldı :mrgreen: ... Birisi sürekli şiir yolluyor gıcık etti beni herif sürekli depresif damar dinliyor birisi içip içip saçmalıyor maço takılıyor iki günde iş sandı beni yatma teklifi etti..:mrgreen:
Şimdi işin aslına gelirsek ya arkadaşlar hakkaten suçlusunuz banada bu kadar değer veren olsa bende kasım kasım kasılırım şunlara herşeyden önce insan olduklarını unutturuyorsunuz bizim kızlar gelemez böyle işlere hep baskı altında yetişiyorlar iki gün yüzü gördümü saçmalıyorlar dürüst değilsiniz bir kere ...İşin özü şunların üstüne fazla gitmeyin ya bırakın ne halleri varsa görsünler..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:05 PM ----------

Bu arada değiştir butonu uçmuş..:mrgreen:

musti valla güzel bir konuya bastın sana helal olsun :mrgreen:
Yazdıklarını okuyunca benimde aklıma cinlikler gelmeye başladı bizimkileri bende işletiyim:queen:
bende yıllardır derim şunlara yüz vermiyelim, hemen havalara geliyorlar diye , dinliyen yokki bizi:mrgreen:

Msni bi açıyorum atlıyor 3-5 kişi nerdesin sen özledim olayına dalıyorlar..:mrgreen: Ya hakkaten yapmayın şu işi bırakın ne halleri varsa görsünler..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 PM ----------

musti valla güzel bir konuya bastın sana helal olsun :mrgreen:
Yazdıklarını okuyunca benimde aklıma cinlikler gelmeye başladı bizimkileri bende işletiyim:queen:
bende yıllardır derim şunlara yüz vermiyelim, hemen havalara geliyorlar diye , dinliyen yokki bizi:mrgreen:

Dene abi dehşet komik... Şu bana yatma teklifi yapana dedim ki bana bak lan senin erkek kardeşine adamın birisi böyle birşey dese nolur he nolur dedim..

Nasıl yani dedi..

Zııttttt bas engeli..:mrgreen: Hala feysten msj atıyor beni yanlış anladın diye..:mrgreen:

:mrgreen: ayyyyy musti nerden gelir bunlar aklına yaaaa
ama öyle maalesef bayan olmak zor iş valla :p

yalnız musti su sunların üstüne fazla gitmeyin ne halleri varsa görsünler nedemek açıklarmısın ??? :bounce:

:mrgreen: ayyyyy musti nerden gelir bunlar aklına yaaaa
ama öyle maalesef bayan olmak zor iş valla :p

yalnız musti su sunların üstüne fazla gitmeyin ne halleri varsa görsünler nedemek açıklarmısın ??? :bounce:

Ya moonrose valal helal sana o kadar bizimkileri yerden yere vurdum orayı bold yazdın ya ne diyim sana ya biraz cool ol bana desen ki erkekler şöyle böyle doğruya haklısın vallahi derim bende verip veriştiririm ..:wiinkk:

huhahaha bende bi aralar beleş msj hakkım varken müzik kanalının birinde altta msjlar geçiyor erkeklerden işte ben şöyle tatmin ederim böyle yaparım aldım aynı oparötör olanın başladım msj atmaya adamla 1 ay msjlaştıktan sonra ev araba eklif etti motor al diyemedim :mrgreen:

Ya moonrose valal helal sana o kadar bizimkileri yerden yere vurdum orayı bold yazdın ya ne diyim sana ya biraz cool ol bana desen ki erkekler şöyle böyle doğruya haklısın vallahi derim bende verip veriştiririm ..:wiinkk:

musti ya senin bizi destekledigini zaten biliyorum ben :rendeer:

erkek milleti yokmu ahh ahhh
:mrgreen: :queen:

musti ya senin bizi destekledigini zaten biliyorum ben :rendeer:

erkek milleti yokmu ahh ahhh
:mrgreen: :queen:

Sizi desteklemem bilhas kızarım ama bizimkilere daha çok kızıyorum.. Yalnız bu iş sayesinde hakkaten bizimkilerin feci fena fırıldak olduğunu öğrendim..:mrgreen: Gozumun içine baka baka yalan söylüyorlar ..:mrgreen:

Msni bi açıyorum atlıyor 3-5 kişi nerdesin sen özledim olayına dalıyorlar..:mrgreen: Ya hakkaten yapmayın şu işi bırakın ne halleri varsa görsünler..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 PM ----------

Dene abi dehşet komik... Şu bana yatma teklifi yapana dedim ki bana bak lan senin erkek kardeşine adamın birisi böyle birşey dese nolur he nolur dedim..

Nasıl yani dedi..

Zııttttt bas engeli..:mrgreen: Hala feysten msj atıyor beni yanlış anladın diye..:mrgreen:

çalışmalar tam hızıyla sürüyor, akşama kadar bizimkilerden.
10 tane düşürücem :queen:

:mrgreen: Ben asıl kekleyeceğim kişiyi kekledim bi kızdı yanına gitmeyi düşündüm türban çarşaf giyip..:mrgreen: Piskopata saran akrep erkeği..:mrgreen:

Sizi desteklemem bilhas kızarım ama bizimkilere daha çok kızıyorum.. Yalnız bu iş sayesinde hakkaten bizimkilerin feci fena fırıldak olduğunu öğrendim..:mrgreen: Gozumun içine baka baka yalan söylüyorlar ..:mrgreen:
yaa o yalanlara biz inanıyoruz işte :mrgreen:
2 güzel söze kanıyoruz hemen bile bile :queen:

sende mi emrullah yaa :mrgreen: uyma musti ye yazık sizinkilere :cherry:

Ya şimdi başta adam gibi başlıyorlar sonra çozutuyorlar valla..:mrgreen: Ama bırakamıyorlarda ölüyorlar benim için..:mrgreen:

ama aygül afet kızım he buğday tenli böylee..:mrgreen:

:mrgreen: Ben asıl kekleyeceğim kişiyi kekledim bi kızdı yanına gitmeyi düşündüm türban çarşaf giyip..:mrgreen: Piskopata saran akrep erkeği..:mrgreen:

:queen: bu işin sonunu cok merak ediyorum ne zaman anlatacaksın sen olduğunu :queen: senin yüzünden burç yorumlarını okudum kendimden nefret ettim :p

yaa o yalanlara biz inanıyoruz işte :mrgreen:
2 güzel söze kanıyoruz hemen bile bile :queen:

sende mi emrullah yaa :mrgreen: uyma musti ye yazık sizinkilere :cherry:

bende bizimkileri test etmek için yapıcam Aygül :cherry:, musti kanıma girdi :mrgreen:

bende zaten bu aralar bulgaristandan güzel bir kızla konuşuyorum resimlerde var ama fake oldugundanda korkuyorum:queen:
dikkatli davranıyorum ,yüz vermiyorum :cherry:gerçekten bir bayan ise çok üzülürümm

Benim msnde 40 kişi var gebersem neden diyen yok o msni açıyorum millet zıplıyor..:mrgreen: Ya benim olay ayrıldığım kızdı...Benim kızarkadaşıda msnden tanıyordu bu ben o kızın feykini aldım yeni msnim bu kabul edin diye ekledim bunu benim hakkımda ne düşündüğünü öğrendim bülbül gibi şakıyordu..:mrgreen:

ama aygül afet kızım he buğday tenli böylee..:mrgreen:
ooo süpersin yani
kim olsa dayanamaz :mrgreen:
bende bizimkileri test etmek için yapıcam Aygül :cherry:, musti kanıma girdi :mrgreen:

bende zaten bu aralar bulgaristandan güzel bir kızla konuşuyorum resimlerde var ama fake oldugundanda korkuyorum:queen:
dikkatli davranıyorum ,yüz vermiyorum :cherry:gerçekten bir bayan ise çok üzülürümm
et bakalım cnm ya ama dikkatli ol yinede :mrgreen:

bak işte ya feyk degilse gitti gül gibi hatun :salut:

Kaçar mı bulgar kızı be..:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar