yaklaşık 9 ay önce bir kızla arkadaşım vesilesiyle tanıştım. telefonla bir süre konuştuk.
-beni nasıl buldun ? dedim
saçlarımı yana taradığımı, az bişey tayip erdogana benzediğimi söyledim.
bizi tanıştıran kız
yemin ederim son 30dkdır intihar etmeyi düşünüyorum.
Abicim, ilk mesajını ayıklayarak bana göre yaptığın hataları yukarıya çıkarttım..
Bir kere bir kız arkadaşın tanıştırmasıyla (çıkmak için tanıştırmak) sevgili bulunması olayına giriyorsun ki böyle bir durumda olay büyük oranda tip ve para ya bakar..
Çünkü kızı sen tavlamamış oluyorsun ve ilk görüşmende bakacağı ilk şey tipin olacaktır ki bu tarz bir yaklaşım 1. ofsayt..
Ayrıca Tayyip gibi saçımı tarıyorum da ne demek yav? Tayyip'in seksapelitesi nedir de sen ona benziyorum diyorsun? 2. ofsayt..
3. ofsaytın ise intihar mevzuusu ki hiç yorum yapmıyorum..
Ama ofsayttan da öte direk faul ün bence medeti kendinde değil elalemin arabuluculuğunda aramak..
Hadi aradın diyelim, saç sakal olayına girmemek, beni böyle kabul etsin modunda olmak..
Beni böyle kabul etsin tribi kendi tanıştığın kızlarda söker aga..
Olaydaki penaltı ise "kızacaksın belki ama" bu muhabbeti foruma taşımış olman bence..
arkadaşlar. iyi niyetli cevaplar için teşekkür ederim ama musti gibilerine madara oldugum için de utanıyorum. adam gibi bişey söylemek istedi kdestek bekledik ama msn tarzı yazışıp konuyu salça ettiğin için teşekkür ederim. bugün o kızla buluştum ve resmen söyledikelri tipini beğenmediğim di. reklam yada önplanda durmak gibi bir niyetim yok. 6,5 sene içinde meslek edinmek için uğraştım. karı-kız peşinde koşmadım kendi paramı kazanmak istedim. ama 9 ay arayla 2 kişiyle tanışıp ikisinden de aynı tepkiyi alınca insan ister istemez bozuluyor resmen.
Musti hakkında diyecek bir sözüm yok, uzun zaman önce notumu vermiştim kendisine..Ama kendini iyi saklayan bir tip, dolayısı ile herkes anlamıyor olayı..
Kafana takma..