- Konu Yazar
Evet değerli site sakinleri malum önümüz kış ancak yağmur birden bastırıyor bu günlerde gün geçsin yağmur gitsin alırım ilerde sağlam bir branda diyenler ama bu yağmurdan da çekinenler sizlerinde yapabileceği kolay 3 lira + el becerisi + 1 saat gerektiren bir yağmurluk yapımı :mrgreen: 
Gerekli malzemeler
Don lastiği 10 mt :mrgreen:
Dia çöp poşeti 10 lu
sıcak sillikon tabancası+ 2 silikon
makas

Çöp boşetlerini teker teker ayırıp altlarından 1 cm kesim işlemlerini yapıyoruz, böylece boru gibi çıkıyor boşet

Sonra poşetimizi tek tarafınıdan kesiyoruz ve düz bir naylon oluyor.

Sonra bu kestiğimiz düz boşetleri sıcak silikonla birbirlerine yapıştırıyoruz tabi dikkatli ve aralarında boşluk kalmıcak şekilde.

Sonlar lastiklerini geçirmek için yer yapıyoruz foto çekemedim paintte çizdim.Kıvrılan kısımları silikonla yağıştırıyoruz.

Ve motora giydirilmiş hali bakalım ne kadar dayanıcak :queen:

mahallemizde çok pis :queen:

Bir iki öneri
sıcak silikonunuz yoksa bunu yerine uhu denmeyin illk sıkıtğımızda çok güzel yapışıyor sizi aldatıyor ama bir gün dayanmadan dökülüyor.
soğuk silikon nasıl olur hiç denemdim
sıcak silikon tabancasında bir iki boşet zayat verebiliyorsunuz
Not: Üye olduğum motosiklet forumlarında yayınlanmıştır.
Gerekli malzemeler
Don lastiği 10 mt :mrgreen:
Dia çöp poşeti 10 lu
sıcak sillikon tabancası+ 2 silikon
makas

Çöp boşetlerini teker teker ayırıp altlarından 1 cm kesim işlemlerini yapıyoruz, böylece boru gibi çıkıyor boşet

Sonra poşetimizi tek tarafınıdan kesiyoruz ve düz bir naylon oluyor.

Sonra bu kestiğimiz düz boşetleri sıcak silikonla birbirlerine yapıştırıyoruz tabi dikkatli ve aralarında boşluk kalmıcak şekilde.

Sonlar lastiklerini geçirmek için yer yapıyoruz foto çekemedim paintte çizdim.Kıvrılan kısımları silikonla yağıştırıyoruz.

Ve motora giydirilmiş hali bakalım ne kadar dayanıcak :queen:

mahallemizde çok pis :queen:

Bir iki öneri
sıcak silikonunuz yoksa bunu yerine uhu denmeyin illk sıkıtğımızda çok güzel yapışıyor sizi aldatıyor ama bir gün dayanmadan dökülüyor.
soğuk silikon nasıl olur hiç denemdim
sıcak silikon tabancasında bir iki boşet zayat verebiliyorsunuz
Not: Üye olduğum motosiklet forumlarında yayınlanmıştır.