slm yağmurlar basaldı, garjı, otoparkı olmayanlar, yardım_?

yada benim gibi yamurda çamurda bırakarak koruma... ben mazotla yıkıyorum üzerinde hiç su kalmıyor akıp gidiyor....

Kipa da 19 tl ye branda aldım altı lastikli geçen sene yağmurdan fırtınadan bu şekilde korudum şiddetle tavsiye ederim . Altında ne var diye insanların dikkatini çekmiyor .
Saygılar ...

benim yerim guvenli ancak uzeri acık oldugu için ıslanıyodu :D onun içinde branda aldım :D su gecirmiyo cok memnunum çantasida var küçücük bişi oluyo katlanınca yerde kaplamıyo cok kullanıslı :D

Arkadaşlar bende sirkeci motorcularda gördüm 20 tlye satıyorlardı brandayı ama ne derece iş görür diye almadım yani etkili mi sadece branda yetermi yoksa extradan bişeyler daha almak lazımmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

Slm cevaplarınız ıcın tsk ederım. branda aklıma yattı bakalım alanyda bulabılecekmıyım, ramço bende 45 gunde bır mazotla yıkıyıyorum makıneyı ve sonra tekrar sabunlayıp yıkıyorum sence zamanla boyası matlasıp, dokulurmu _?
Mazot ıyı parlatıyor yağları ıyı temızleyıp sankı sıfır gıbı oluyor makına:cat:

bu çadır olayını beğendim ben bir araştırayım konuşayım şu adamlarla. benim ufaklığa uygun bulunacağını sanmıyorum ama bakalım. :mrgreen: paylaşım için teşekkürler.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar