arkadaşım merhaba sen napmışsın yav ortalık karışmış

öncelikle ilk resimdeki parça benzin musluğu ,bir tarfından üflediğinde diğer tarafından çıkmamasıda normal çünkü bunlarda benzin musluğu otomatik yani el ile bir ayar söz konusu değil motor marşa basıldığında kendisi içeriden bir vakum oluşturarak oradan püskürtür gibi benzini çekiyor bizzat denedim.
Gelelim soruna bence marşın basmamasının nedeni karbüratöre benzin çekilememesi buda uzun süre çalıştırmamaktan kaynaklı olabilir veya motorun hava yapmış olmasıdır yani bu durumda motor o benzin musluğundan benzini çekemez

işte bunun için benim sana yaptırmaya çalıştığım motora benzin musluğunu iptal ederek hortumları düz şekilde bağlayarak fazladan benzin yollamak de senin musluk ta bir fazladan çıkış var ona anlam veremedim neyse benim eklediğim resimlerde
KIRMIZI renk ile işaretlediğim depodan gelen benzin musluğuna giren hortum öncelikle bunu çıakrtıyoruz daha sonra
SİYAH ile işaretlediğim musluktan çıkıp T şeklinde ayrıma giden hortum yani musluk motorun üzerindeyken bu siyah ile işaretli olan grenaj tarafında kalıyor iç tarafta
bu hortumuda musluktan ayırıyoruz diğer hortumla işimiz yok(mavi) (ama sende hortumlar karışmış gibi duruyor doğru hortum olduğundan emin ol

) daha sonra ayırdığımız bu 2 hortumu bi pipet yardımıyla birleştiriyoruz anlatmak istediğim buydu.
Fakat ;
(1) senin eklediğin resimde ve kendi eklediğim resimde halka içine aldım motora benzin giden hortum bu nerede sen mi çıkardın eğer sen çıkarmadıysan sorun orada onun hortumunu tak kopmuş sanırım.
(2) hava filtresini motoru çalıştırmayı denerken ttak onu sökmemen gerekirdi . aksi halde çalışması zorlaşır .
benden bukadar tüm bu anlattıklarım sorun dediğim şekilse yani kesin budur diyemem başka yerlerdende olur bakmak lazım kolay gelsin ...