[Yalova - MT]

Moderatör
Günaydın korkut'um, hatta iyi akşamlar :p

Mete'm han'ım gel gel, bekleriz, bayram seyran dini resmi tatil farketmez, kim kime arkadan müdahalede bulunacak görelim :p

Lukas zaman kötü kolla motoru...:queen:

kollarız sen hiç merak etme pandam
benim motorla ikisini bir zincirliyoruz :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 PM ----------

yav ne zaman gördünde cevabı yetiştirdin...:p

eee nabarsın benim memleket yalova
yaşadığım yer şuan geçici olarak tekirdağ sebeb ise
bayram dönüşü de edirne olacak iş yeri oraya gönderiyor nabarsın işte hayat bu :wiinkk:
öle oluncada ikinci adres yalova mt oluyor .

kollarız sen hiç merak etme pandam
benim motorla ikisini bir zincirliyoruz :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 PM ----------

eee nabarsın benim memleket yalova
yaşadığım yer şuan geçici olarak tekirdağ sebeb ise
bayram dönüşü de edirne olacak iş yeri oraya gönderiyor nabarsın işte hayat bu :wiinkk:
öle oluncada ikinci adres yalova mt oluyor .

duygulandım valla bu abi kardeş dayanışmanız pek etkiledi beni...:p

Edirneye neden taşınıyor şirket...bu arada ne iş üzerine meşgulsun...meslek nedir..

Moderatör
Abim adına cevap vermeyi hiç sevmem, cevap vermesi gerekiyorsa verir, gerekmiyorsa vermez. Gerekliliğine kendisi karar verir, hem ayrıca sanane ne iş üzerine çalıştğı, kirli işler yapıyor, malı artık Edirne'den sevk edicekler, çek senet işlerini de Çorlu'dan yürütecek.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 PM ----------

lucas kolla kendinii...:mrgreen:

Ne biçim hemşerisin sen, kolla diyeceğine bi sırt vermiyosun?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 PM ----------

Lukas zaman kötü kolla motoru...:queen:

Pandam devir kötü, indirtme motoru şanzumanı :p

Sradlı mafya demek...:)işleri kötü o zaman bu ara...:)

senin nik artık LUCKOİL...o kadar...:mrgreen:

1 hafta sonra aranızdayım :)
hele şükürr gell artık:rendeer:
Abim adına cevap vermeyi hiç sevmem, cevap vermesi gerekiyorsa verir, gerekmiyorsa vermez. Gerekliliğine kendisi karar verir, hem ayrıca sanane ne iş üzerine çalıştğı, kirli işler yapıyor, malı artık Edirne'den sevk edicekler, çek senet işlerini de Çorlu'dan yürütecek.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 PM ----------

Ne biçim hemşerisin sen, kolla diyeceğine bi sırt vermiyosun?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 PM ----------

Pandam devir kötü, indirtme motoru şanzumanı :p

lucascım herzamn arkandayım ama mete abi işin içine girdiğimi ben yokumm cümle alem bir olsak baş edemeyiz:queen:

yalova mt kadirgecenizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim :rendeer: hergününüz neşe ve huzur icersinde gecsin.

iyiyim abicim; Bayramın en gec 2. günü yalovadayım :) Hadi hayırlı görüşmeler bize :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar