mt istanbul iftar buluşması

hala işteyiz ama demek sözünü dinlemiyo bunlar biraz ağır ol elini masaya vur söz dinlet:rendeer:

ver bakıyım şu patronunun telini bana sen :bounce:

yaa ümmet abi şu iftar keşke pazar olsaydı burnumun dibine gelevceksniz ama ben aranısda olmacam iş güç yüsünden yoksa iftardan sonra çayı bende içerdik biryere bırakmasdım sizi

eminmisin herkesi dimi :cherry:

iidir çağla abl nasıl oluyum yorgunum yatıp uymak istiyorum ama uyuyamıyorum iştn

git evine yat uyu hadi izin verdim ben sana :p

ver bakıyım şu patronunun telini bana sen :bounce:

eminmisin herkesi dimi :cherry:

git evine yat uyu hadi izin verdim ben sana :p

ne olcak canım sadece bardak yetmes bi bardagın içine 3 4 tane pipet koyar gruplara ayırır her gruba bir bardak verir onuda öle hallederdik:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:08 AM ----------

abi yapma oruçluyum zaten

bende öle düşünmekte bakmak yalanmak filanda orucu bozmaz herhalde

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar gelecem deyipte bana adını yazdıran şimdilik bukadar,bu listeden vazgeçen,işi olan,yada gelemeyen olursa yada adını yazdırmak isteyen olursa haber verirlerse seviniriz,bugün akşama kadar kesin listeyi bilmemiz lazım malzemeleri ona geri alıp yemeği sayıya göre yapıcaz. bu arada mercimek yerine tavuk çorbası yapıyorum bilginize çorbanız yapımı benden. bakalım beğencekmisiniz.

adres ve telefon:

Yıldırım Mahallesi Eski Edirne Asfaltı No:145 (Şafak Hastanesi Karşısı) 500 Evler / İSTANBUL.....0 212 618 12 82 - 537 37 59

listemiz:

1.ümmet perkitan
2.karaşahin
3.uğur volkan
4.capanord
5.dodobiç
6.korkut 250
7.TEKTEKER_RAMÇO
8.deer_152
9.hanedan12
10.sencaner
11.canercemalan