Cbr 600 f aranıyor

TERCİHEN 2006-7-8 MODEL 20000 KM GECMEMİŞ BUYUK KAZASI OLMAYAN CİFT RENK AMA BİRİ TERCİHEN KIRMIZI BİR MOTOR ARIYORUM MOTOR KONYADA OLMALI YADA GELEBİLMELİ:(ANKARA KAYSERİ YAKIN YERLER V.S)FİYATI UYGUN OLSUN DİYE KISI BEKLEDİM

irtibat tel:0542 527 27 37
0505 274 95 02

email: [email protected]

Son düzenleme:
600 f en son 2007 de üretildi diye hatırlıyorum...

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
ŞAKA Dİ Mİ? ne güzel yaa, kışın alacam fiyat düşsün demişlsin. olur, ben şimdi kullandığımı sana kış fiyatından vereyim mi? içinde buzdolabıynan berber mi istersin yoksa kar zinciri ve çekme halatlı kampanyayı mı beklicen... ömürsünüz vallahi şekerim :)

bu saatte iyi oldu be kardeş. iyi ki varsınız

TERCİHEN 2006-7-8 MODEL 20000 KM GECMEMİŞ BUYUK KAZASI OLMAYAN CİFT RENK AMA BİRİ TERCİHEN KIRMIZI BİR MOTOR ARIYORUM MOTOR KONYADA OLMALI YADA GELEBİLMELİ:(ANKARA KAYSERİ YAKIN YERLER V.S)FİYATI UCUZ OLSUN DİYE KISI BEKLEDİM KISIN ALIP YAZIN BİNECEĞİM İLGİLENENLER İÇİN

0505 274 95 02

ucuzluktan kastın ne?
8-9bin tl civarımı?
temiz arıyorsan 12yi gözden çıkartman gerekir siteden bir arkadaşta 24binde (km'de oynama felanda yok özellikle yazdım bunu çünkü çoğu f'te km düşürülüyor bilerek) tertemiz kazası bile olmayan istediğin f'ten var ama 13 istiyor bildiğim kadarıyla

valla iyi malzeme olmus bizim ilan arkadaslara ama ben bu işin neresinde gariplik var anlamadım arkadaslar siz nerede yasıyorsunuz bedn konyadayım ve artık 5-6 ay motor almayı bırak olanlar binmeyi bile düşünmüyorlar kısın möotor fiyatlarının düştüğü konusundada yanlıs bir fikire sahipsen söyleyin ayrıca böylebir ilana sadece elinde motoru olan yada yardımcı olmak isteyenler yazmalı dalga gecme amaçlı yazılar hos durmamıs size ne oluyor kardesim zorla elinden motorunu istemiyoruz gir4 bak bakalım internete yazın istenen fiyatalarla şimdikilerin alakası varmı sizede geyik lazım haa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:22 AM ----------

ŞAKA Dİ Mİ? ne güzel yaa, kışın alacam fiyat düşsün demişlsin. olur, ben şimdi kullandığımı sana kış fiyatından vereyim mi? içinde buzdolabıynan berber mi istersin yoksa kar zinciri ve çekme halatlı kampanyayı mı beklicen... ömürsünüz vallahi şekerim :)

bu saatte iyi oldu be kardeş. iyi ki varsınız

eskiden javalara teyp takan tiplerer hayretle bakardık sizde galiba onların bir üst modelisiniz buzdolabı versiyonu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 AM ----------

oldu canım arabeni..09000 9000 9000

kardes yardımcı olmayacaksın belli git kendini o numarasını yazdığın yerde tatmin et

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:26 AM ----------

oldu canım arabeni..09000 9000 9000

kardes yardımcı olmayacaksın belli git kendini o numarasını yazdığın yerde tatmin et

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:26 AM ----------

ayıp su sizin yaptığınız bura kimsenin kimseyi sorgulayacağı kimseye fikir ve düşüncelerinden dolayı eğlence meselesi olacağı bır alan değil belkide sizin bu eğlence tarzınız arka planda motorunu nakit cıkışı olarak gören biri için gurur kırıcı bir tavırdır insan yazmadan once bi düşünür ya buna ol keseden atma diyoruz biz

TERCİHEN 2006-7-8 MODEL 20000 KM GECMEMİŞ BUYUK KAZASI OLMAYAN CİFT RENK AMA BİRİ TERCİHEN KIRMIZI BİR MOTOR ARIYORUM MOTOR KONYADA OLMALI YADA GELEBİLMELİ:(ANKARA KAYSERİ YAKIN YERLER V.S)FİYATI UCUZ OLSUN DİYE KISI BEKLEDİM KISIN ALIP YAZIN BİNECEĞİM İLGİLENENLER İÇİN

0505 274 95 02

kardeşim sen de ole bi ilan vermişsiki kim olsa güler buna ya...birde arıyosan bakıcan yerler var burada değil.....sen bole ilan verirsen dalga geçilir ne diyim ben daha...ucuz olsun buraya gönderin iyi olsun..varsa bitanede bana al bende yalandan yere bakınmim sğa sola..okey..:cat:

kardes ben 2000 liradan efleriniz alınır satılır takaslanmılır yazmadımki acık ve net durumumu yazdım siz illa sağ kulağınızı sol elinizle göstereceksiz cok yhardımcı olundu sağolun varolun eyvallah

Adam 6000 ytl'ye 600f arıyorum demiş gibbi muhabbet etmişsiniz yahu...

Herkesin yaptığını yapıyo işte ne var bunda....

Hey Allah'ım yaaa....:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar