1-2 Soru yerine 6-7 Soru desen olcakmış.

) Bir Kaçını cevaplayayım.
1- Motorun altında 2 tane borucuk, 1 tanede diğerlerine göre daha kalın borucuk olması toplam 3 tane boru olması lazım. Ama bu konudaki bilgim seninki kadar. Detayını bende bilmiyorum. Hatta 3 ncü ne işe yarıyor onuda bilmiyorum

)
- Valla bende iki tane borucuk var :mrgreen:
2- MCT 250 yazısı iz kalmadan tırnaklayarak sökülüyor. depodaki yazıya göre daha sağlam ve kalın bir bant. söktükten sonra iz kalmıyor ama etiketler kadar girinti kalıyor. 1-2 mm lik. Söktüm ama seksi bi yapıştırma yapıştırıp onlarıda kapatacağım.
Evet bugün söktüm tüm yazılarını ama oldukça derin bir cila boşluğu kaldı..pasta&cila yaptım gene de duruyor..dediğin gibi bir şekilde çıkartma ayarlamak gerek..depoda ve çamurluklarda bulunan şerit şeklindeki çıkartma da cila boşluğu bırakıyor..onu çıkarınca çok sırıtır..ona da bir ara çözüm bulmak gerek..
3- O ses için bende çok tırmaladım. depo kapağından değil depoyu saran nikelajdan geliyor. denemesini zırıltı başlayınca önden elinle kendine doğru hafiften asılarak sesin kesildiğini göreceksin. çözümünü ise şamrelden küçük küçük parçalar kesip depoya temas eden noktasından başlayarak birleşim yerlerinin arasına yerleştirerek sesi azaltabilirsin. çok fazla lastik koyarsan bu sefer civata kısa geliyor. tam kesersen sesi banada haber ver

))
- Hmm depoyu saran nikelaj dediğin o parlak plastik değilmi? Denemek için depoyumu kendime doğru asılayım?
4- İlk çalıştırırken jikleyi kendine doğru çekip gaz vermeden marşa bas. biraz yüksek devirde çalıştıktan sonra jikleyi eski konumuna al vitese tak, 1-2 gaz ver, hareket et, motor teklemeler yapabilir ama 100 mt gitmesi yeterli yavsaş yavaş düzelmeye başlar.
- İlk çalıştırmak çok dert oluyordu ama ısınmasını beklemeyeceğima artık dediğin gibi jikleye asılıp marşa basıp sonra yürüyeceğim artık.. Yav rölanti ayarını da bozdum şimdi makinenin..tam ısınmışken stop edecek kadar düüreyim gene değilmi?
5- Bende de ısınma mevcut hatta motoru park ettikten 2 saat sonra bile motor sıcak oluyor. bir sorun olduğunu sanmıyorum
- Bu tamam
6- Egzoz konusuna daha geçmedim. ama 1-2 sayfa geride yine biri açıklamıştı. açıklayan olur heralde onuda. )
- Havalar iyi olursa bu haftasonu girişmeyi düşünüyorum egzosa da.. bakalım be*****ekmiyim..
ayrıca şortla bindiğin zaman ayağını egzozdan uzak tut 3 kere yaktım bacağımı,
Aslında egzos değilde motor kısmı yakıyor..O Mondial yazan kromajlı kısım..Şortla asla binmem motora ama pantolondan bile cızırdatıyor insanın etini
Sorulara cevap verirken bi tavsiye daha vardı aklımda ama unuttum. hatırlarsam onuda yazarım

)
- Hatırlarsan yaz valla