[Eskişehir - MT]

ne olmuş böyle buralara kardeşim böle, duvarları örümcek bağlamış yawf :p

heh bi canlı belirtisi daha :) Konyadan da Selamlar ablacım :)

Herkeşlere Hayırlı Akşamlar :cat:

Evet abicim yaa bi kompresör bulmamız lazım temizlemek için:queen::queen:

hani yoksun...toparla şuraları...:pale:bi bayan eli değsin...:p

Haklısın Metehan abi çiçeklerle filan editlese kenarları,oyalar,el işleri :p:queen::queen::queen:

Haklısın Metehan abi çiçeklerle filan editlese kenarları,oyalar,el işleri :p:queen::queen::queen:

Bir zamanlar Eskişehir MT efsaneydi...şaşırdım ...bu yaz neredeyse tek tük mesaj atıldı...ne oldu birdenbire...yeni bir forummu açıldı...belkide öyle olmuştur...:cat:
herkes kendi yoluan gider bu hayatın kanunu böyle...

Bu arada BBADAY Bora bi AVM de güvenlikmiş...birde motoru takas etmiş eski bir serçe ile...doğrumu bu duyumlar...bana bi istihbirit verin...foto lazım...:cat:

Bir zamanlar Eskişehir MT efsaneydi...şaşırdım ...bu yaz neredeyse tek tük mesaj atıldı...ne oldu birdenbire...yeni bir forummu açıldı...belkide öyle olmuştur...:cat:
herkes kendi yoluan gider bu hayatın kanunu böyle...

Bu arada BBADAY Bora bi AVM de güvenlikmiş...birde motoru takas etmiş eski bir serçe ile...doğrumu bu duyumlar...bana bi istihbirit verin...foto lazım...:cat:

Evet Metehan abi başka bi forum olayı var daha doğrusu Eskişehir'de bi forum çokluğu var:farao:Kafası bozulan forum sitesi açıyo o haldeyiz artık.Neyseki biz bi düzen tutturduk sonunda...

Güvenlik görevlisi olup olmadığını bilmiyorum ama motorla serçeyi takas ettiğini biliyorum :queen: belki satmıştır şimdi :p ne zamandır görüşemiyoruz onunla da::sos::

eşşek herif tamam dava adamıyız ama adam gitmiş artık...tıger mıger umrunda değil bana muhtac kaldın böyle...bunlarıda düşün...ıssız adada sen ben kalmış diye düşün...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
eşşek herif tamam dava adamıyız ama adam gitmiş artık...tıger mıger umrunda değil bana muhtac kaldın böyle...bunlarıda düşün...ıssız adada sen ben kalmış diye düşün...:p

tamam kankamızsın ama iş başka arkadaşlık başka
o benim müttefikim, savaşta ve barışta :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
aferin...geri kafalı Anadolu çocuğu...sonuna kadar bağlan kankine...olm İstanbulda işler böyle yürümez...:cherry:satacan ekicen arkadan vurucan :queen:

vay hayın domdom, sen bizi satarsın 2 dakkede :farao: :p
imzamda ne yazdığına bak hele, çözdük burayı :bounce:

Metehan abi çok zor bişi istedin:queen:Salim ustada vardır belki ona sormak lazım:p:queen::queen:

sağolasın...çok istirham ederim valla lan...:rendeer::wiinkk::cherry:

ya en azından bu hüertonun antrenman yaptığı bi salon var sabit hep gider orda bile bulursun...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar