[Kastamonu - MT]

aaa evet ya kabalığımı hoş gör : geçmiş olsun ,durumlar nasıl?war mı hasar?

yok canım ne kabalığı:rendeer:...Benim bulunduğum yerde sadece yağıyor.Çevre ilçelerde durum kötü ulaşım zor can kayıpları ve mal kayıpları vs...

Allah'tan benim bulunduğum yer yüksek akıp gidiyor aşağıya doğru...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 AM ----------

sahin senin cıbır gitmesin selde :queen:

Benim cıbır garajda yatıyor abisi:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 AM ----------

Caner;
Taşköprü şenpazar'dan kaç km?
Biliyor musun?

yok canım ne kabalığı:rendeer:...Benim bulunduğum yerde sadece yağıyor.Çevre ilçelerde durum kötü ulaşım zor can kayıpları ve mal kayıpları vs...

Allah'tan benim bulunduğum yer yüksek akıp gidiyor aşağıya doğru...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 AM ----------

Benim cıbır garajda yatıyor abisi:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 AM ----------

Caner;
Taşköprü şenpazar'dan kaç km?
Biliyor musun?

Tatil planı yapıyoruz abla istersen sende katıl bize.
Caner çok güzel etli ekmek yapan bir yer biliyormuş oraya gidelim diyoruz...:rendeer:

bayramda dadaya etli ekmeğe gidelim :cat:

:)(Bir de sağlam bir servis bulsam orada)...

honda servisi mi?
bayramda nöbetçiyim-hay ben bööle kaderin...
inşallah hava yağmurlu olur da ::evil:: diyesim war ama neyse şeytana uymayayım::utangac:
çocuklar gezsin dursun tabii;biz yaşayamıyoz gençler çıkarsın hayatın tadını:salut:

honda servisi mi?
bayramda nöbetçiyim-hay ben bööle kaderin...
inşallah hava yağmurlu olur da ::evil:: diyesim war ama neyse şeytana uymayayım::utangac:
çocuklar gezsin dursun tabii;biz yaşayamıyoz gençler çıkarsın hayatın tadını:salut:

Ziyarete geliriz abla sıkma sen canını.
Benim köydeki scooter için servis arıyorum abla.Sağlam bir servis ama.
Sen nereye götürüyorsun servise?:rendeer:

Benim köydeki scooter için servis arıyorum abla.Sağlam bir servis ama.
Sen nereye götürüyorsun servise?:rendeer:

ben motoru aldığım yamaha bayiine götürüyorum hep - çok sağlam hem de garantisini verebilirim.gelirsen yardımcı olmaya çalışırım:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:26 AM ----------

Ziyarete geliriz abla sıkma sen canını.

bana bak eğer nöbetimde TK(trafik kazası)olarak karşıma çıkarsanız bacaklarınızı ya da yok yok motorunuzu kırarım walla - tabii hala tek parça iseler - şakası bile kötü de aman dikkatli olun da sakın hastam olmayın emi :cat:

ben motoru aldığım yamaha bayiine götürüyorum hep - çok sağlam hem de garantisini verebilirim.gelirsen yardımcı olmaya çalışırım:wiinkk:

bana bak eğer nöbetimde TK(trafik kazası)olarak karşıma çıkarsanız bacaklarınızı ya da yok yok motorunuzu kırarım walla - tabii hala tek parça iseler - şakası bile kötü de aman dikkatli olun da sakın hastam olmayın emi :cat:

canımsın burçin abla çok saolasın :rendeer:

Tamam ablacım sadece ziyarete gecelem söz:queen:

Haydi hayırlı geceler iyi bak kendine abla ufaktan yatayım ben :rendeer:

yağmur war yine memleketinizde:farao:
sabah motorum yerlerde sürünüyomuş-halbuki o kadar da emniyetli bi açık alana koymuştum-umarım düşmesinin tek sebebi iki ayaklı insandışı varlıklar diil de doğal afettir!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar