istanbulda çok büyük organizasyonlar yapılıyodur ama kastamonu için buda yeter:rendeer:
yas 18 bu ay 19 oluyomeslek öğrenci cumhuriyet ün. tıp fakültesi bu yıl başlıyacam inş. senin ??
hehe:queen:
Şaka bi yana Kastamonuda motor kullanması çok zevkli...Boş yolda gazla dur.İstediğin gibi geliştir kendini.Canın mı sıkıldı çek kenara karşında yemyeşil ormanlar...Yarın atarım bi kaç foto çkmiştim geçen gittiğimde...
Oooo Şahin Caner Akşam muhabbetiniz güzelmiş.:cat:
Saolasın korkut abi :rendeer:Bir akşam tüm Kst. Mt toplanıp sohbet edelimOooo Şahin Caner Akşam muhabbetiniz güzelmiş.:cat:
Nereleri geziyosunu bakalım :queen: Foto çekersiniz inş. :rendeer:abi şimdi uyandım :queen::queen:
eu_iatr yola çıktık artık ::gazete::
Nereleri geziyosunu bakalım :queen: Foto çekersiniz inş. :rendeer:
çıktık yola derken kazandıl bi kere tıp fakültesini,girdik bu yola,geri dönüşü yok demek istiyor;ben de dim ya yol yakınken geri dön diye;ona istinaden,yoksa nerdeeee toplanıp da çıkılacak yola bu havalarda :salut:
havada çok güzel bu gece :queen:
çıktık yola derken kazandıl bi kere tıp fakültesini,girdik bu yola,geri dönüşü yok demek istiyor;ben de dim ya yol yakınken geri dön diye;ona istinaden,yoksa nerdeeee toplanıp da çıkılacak yola bu havalarda :salut:
hı hı ne demezsin:farao:
akşam deli gibi yağdı yine yağmur,bıraktım çarşıda motoru,yağmurun altında-korkumdan dönüşte alamadım;yollar ıslak gibi de diildi ama yine de yemedi binmeye-aklım onda şimdi!
yağmurun altında kalsa n'olur ki motora,çok bi mahsuru var mı ki?
hı hı ne demezsin:farao:
akşam deli gibi yağdı yine yağmur,bıraktım çarşıda motoru,yağmurun altında-korkumdan dönüşte alamadım;yollar ıslak gibi de diildi ama yine de yemedi binmeye-aklım onda şimdi!
yağmurun altında kalsa n'olur ki motora,çok bi mahsuru var mı ki?
ben artık bıktım.bu sene 40 gün falan üst üste hergün yagmur yagdı.Kardeşim ehliyetim var(her sene sehirici binmekten sıkıldım) motorum var yagmurda var :queen::queen:2-3 kere iyi ıslandım:queen:
BURÇİN abla elektronik aksama dikkat edin yinede ateşlemede bir sorun yaşayabilirsiniz belki...
ya bööle durumlarda branda ile mi örtmek lazım-genelde üstü kapalı yerde duruyo da bööle dışarda olduğumuzda ansızın yağmur bastırınca tedarikli olmak gerekiyomuş meğersem!
ya bööle durumlarda branda ile mi örtmek lazım-genelde üstü kapalı yerde duruyo da bööle dışarda olduğumuzda ansızın yağmur bastırınca tedarikli olmak gerekiyomuş meğersem!
Burçin abla nöbette misin?
hayrola gelecen mi nöbetçiyim diye :mrgreen:
bu yağmurda ben evimin altındaki bakkala gidemiyorum yahu...:mrgreen: