[Kastamonu - MT]

size iyi günler ey kastamoni-bana da iyi uykular;nöbet çıkışıyım da...
dün yine nöbetimde yaptı yapacağını kastamonu ahalisi;4 tane trafik kazası,3 tane de bisikletten düşme...hele bi tane bisiklet düşme olayında 3 çocuk sen bin,sonra slalom yapmaya çalış yokuş aşağı;ölür müsün öldürür müsün;hepsinin yüzü gözü şiş,sıyrık dolu çocukların- bi de polis demez mi;şoför hanginizdiniz-alkol bakacam da :mrgreen:

kışın millet motoruna hasret kalır herhal burdaki 2 metrelik kardan dolayı;sağ olsun belediyeniz o kadar faal çalışıyo ki her yerde bahar geliyo da kastamonu sokakları hala kar hatta buz dolu_kaza yapan oturur herhalde pc başına da kastamonu topiğinde debelene debelene gün sayar!
memleketinizde anca 2 ay adam gibi keyifle motor sürülür;en azından benim gibi bi avuç su birikintisi gördü mü ''ahan da kayıp düşecem şimdi'' diyen acemi korkaklara göre vaziyet bööle-durum vahim yani:farao:

bu kastamonulu motor sürücüleri de karda sürmeye pek hevesli yahu,bi de 200-250 km/h hız yapıyoz demiyolar mı-yok ankara'ya 2saat 12 dakikada vardım da yok istanbulu göz açıp kapayıncaya kadar geçtim de ...yok artık daha neler ::yanliss:
Hımm ne yapmak lazım yani :silent:
gastangollular günaydın :)

Dalga geçme len Sorarım bu dalga geçmenin hesabını sana:farao:Canermisin, Calamanmısın

Buda beğenmediğiniz Kastamonudan Kareler

nöbet sonrası yorgunuz::145::

ramazanın dingilliği war şehirde-tek atraksiyonlu mekan devlet hastanesi acils ervis;canı sıkılan,ipini kopan geliyo wallaha::angry2::

Allah kolaylık versin ne diyeyim...:rendeer:
İnş. motor kazası yoktur bu ipini koparanların içinde :mrgreen::queen:

Korkut abim tekerine sağlık:rendeer:

yas 18 bu ay 19 oluyo :p meslek öğrenci cumhuriyet ün. tıp fakültesi bu yıl başlıyacam inş. senin ??

benim yaş 18 lise 4 teyim.Tıp da okuyosun demek çok sevindim artık potansiyel bir doktor tanıdığım var.Pardon iki burçin abla da vardı :mrgreen:sana msn i mi pm atıyorum kardeşim buyur :)

benim yaş 18 lise 4 teyim.Tıp da okuyosun demek çok sevindim artık potansiyel bir doktor tanıdığım var.Pardon iki burçin abla da vardı :mrgreen:sana msn i mi pm atıyorum kardeşim buyur :)

tanıstıgımıza memnun oldum.herkez potansiyel doktor muamelesi yapıyo zaten en az 6 yıl var bakalım nolcak inşallah bi doktor oluyum da 600 rr alırım herhalde:p

Son düzenleme:
elektirik gitti-geldi ekran kapandı açıldı kasada bi değişiklik olmadı:queen:ama net gitti onu bekledim ve geldim:queen::queen:

İstanbuldan son dakika....

Sel götürüyor buraları :mrgreen:

bizim köyde bile gitmiyo elektrik bide istanbul olcak:p:farao::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar