Solingen.. Ve harika bir gün askimla.

Resimler harikulade, şehirlerde; insan ne işim var benim istanbul'da diyesi geliyor. Hatta diyor. :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vielen dank :) Almanya'nın en çok temizliğini, düzgün yollarını ve nefis kızarmış tavuk ve tatlılarını özlüyorum :) İlk fırsatta eşimle hafta sonu bile olsa bir-iki günlüğüne gelmek istiyorum :) Tekrar hayırlı olsun motorun kazasız belasız nice güzel gezilere :rendeer:

remzi 66 paylaşımın için teşekkürler valla hasta oldum dıyebılırım en cok kalabalık olmayışı benı etkıledi ya bizim ülkede bir acaiplik var iş günüde olsa kalabalık tatıl günü olsada kalabalık devamlarını beklıyoruz birde arkadaşın 125 cc mi demişsin yanlış okumadıysam ama altındaki 250 cc şimdi bidaha bakıcam anlayamadımda:rendeer:

kim ne derse desin şu avrupa doğasıyla, intizamı ile ,temizliği ile harika yer ,en güzel yanıda ipini koparan ortalıkta gezmiyor ,böyle yerlerde yaşamak isterdim ..

İnsana huzur veriyor bu görüntüler

Ayrıca şunada değineyim ,oradaki yaşam şartları ve gelir düzeyi daha iyi olmasına rağmen işinizi görecek mütevazi güzel bir motora sahip olmanız ayrıca düşündürücü ,burda 1000 TL maaş alan geleceğini düşünmeden 1000 RR lara 600 RR lara atlıyor hemen...

Son düzenleme:
paylaşım ve gezi güzel olmuş teşekkürler.:cat:şartlar motosiklet kültürü için yaratılmış gibi alt yapı bisiklet yolları çevre düzenlemesi işte budur. almanyadan kuzenler gelince biz araba kullanmaya korkuyoruz sen istanbulda nasıl motosiklete biniyosun diyolar:) şimdi farkı daha iyi görebiliyorum.

paylaşım için teşekürler.arkadaşının motosikletide 125 cc ye göre baya güzel görünüyor hemçe çift silindir.keşke hyosung Türkiye yede getirsede bizlerde görebilsek şu motosikletleri

Teşekkürler, yine çok güzel fotoğraflar, imrenmemek elde değil.
Fotoğraf çeken radara sanki biri ateş etmiş, mermi izi var gibi geldi bana.

Dün kaldigim yerden devam..
1 saatlik emegim bosa gitti hatlarda hata olunca..
Bende sinirlenip yattim. :p

galiba 93 Mayısıydı...

Solıngenin benim hafızamda yüreğimde acı izleri kaldı...

paylaşım için sağol...

harika ötesi bir gezi olmuş ya.. almanyanın görüntüsüde ayrı bir güzel.. tertemiz memleket ya.

Paylaşım için çok teşekkürler emeğine sağlık böyle gezilerin devamı bekliyorum.

Biz avrupa birliğine gircez diyince almanlar hayır diyo adamlar tabi der baksana memlekete mükemmel bizim yollarda bu sıralar kayıklar tekneler var arabalar yerine bi yağmur yağdı diye.

Hepinize tesekkürler arkadaslar.. Sizinle paylasmak güzel..

Sen hastaligin son asamalarina gelmissin Remzi.
Bu asamada hasta motosikletle konusmaya baslar,yolda bir motosiklet gordumu pesine takilir,guvercin gibi bir motosiklet gurubundan, digerine uçar durur.
Hiç bir yere de konamaz.
:p
Genellikle bu asamada, hastada birden bire tum ulkeyi motosikletle dolasma planlari olusur.
Tabii bunun daha ileri asamasi olan, dunyayi dolasma fikri henuz yoktur ama kisa sure sonra yan etki olarak vuku bulacaktir.

Bu hastaligin iki tedavi sekli vardir.
Bunlardan bir tanesi enduroterapidir.
Hasta bir enduroya bindirilip,kisa gezilere yollanir.
Hala gidecem diyorsa yapacak bir sey yoktur.
Hasta kendi haline birakilip, gezi raporlari keyifle okunur.
Tabii bu hastaligin daha ileri safhasi vardir.
Bu durum hastaya Kemoterapi gerektirir.(Kemoterapi'nin ingilizce yazilisi= Camel Trophy):p

Ikinci tedavi sekli agir hastaliklarda kullanilir.
Senin durumun henuz, bu kadar ileri olmadigi için simdilik bu tedavi seklini yazmayacagim.
Ihtiyaç halinde kullaniriz.:cherry:

Asagidaki arkadas, kuçuk Emrah gibi bakmis yahu!!!:)

r0012942.jpg

Ama ben yemem o bakislari.
Fransiz çingenesi fenadir bilirim.
Muhtemelen arabasinda manyak bir muzik tesisati da vardir.:wiinkk:

Neyse devam et.
Rapor yarim kalmis gibi duruyor.:cat:

Coq yine yiktin beni buraya..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bana hangi tedaviyi kullanicaz abi?

galiba 93 Mayısıydı...

Solıngenin benim hafızamda yüreğimde acı izleri kaldı...

paylaşım için sağol...

Bu konuyu neden buraya tasidiniz ben pek anliyamadim dogrusu..
Burada 2 günde ölen motorculari unuturken bu 16 senelik olayi nasil unutmadiniz sasirdim dogrusu. Kutlarim..
Bundan sonra buraya bir gezi aktarildigi zaman iyi güzel yerlerde orada zamaninda sunlar bunlar olmustumu diycez.
Burada art niyet nedir acaba?????

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------

??????????

art niyet neden taşıyayım anlamadım...istersen silerim sorun değil...görmek istediğin şeylerimi yazayım...niye rahatsız oldun...bir zamanlar orada insanlarımız diri diri yandı...bu geldi aklıma sadece...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar