- Konu Yazar
Adamlar harbi motorcu kardeşim...niye mi...önce insan sonra motorcu...
moto kültürleri var...hayat standartları muhteşem...para gani...
3 tane ağır motor gördüm diye değil orada az bir süre yaşadım...
Bir süre Zürih Dıetıkon'da bulundum...Halam yıllardır orada ve İsviçre vatandaşı...gelde bu medeniyete bu kültüre bu saygıya hayran kalma...
Trafiğe...insana ...doğaya..oto..boka herşeye saygıları var...:queen:
En önemlisi gelişmiş ekonomileri var alım gücleri çok yüksek...cahil yok...sokağa tükürme diye bir dürtü yok içlerinde...sokaklar ve zihniyet tertemiz...
"sıkıysa tüküründe göreyim" dersem medeniyete bir Türkün bakış açısı kriteri koymuş olurum...la olm adamlar insan...
aşırılığa fanatikliğe asla izin yok...Devlet kavramı kafada var...hiçbir suç cezasız kalmıyor...herkes yasalara saygılı...:cat:
yolda bir tane izmarit bulursan Zürihte ben onu gider yerim...:cherry:ısıtmalı yollar..mükemmel asimetrik bir kent...gece 11 den sonra in cin top oynayan hayalet bir kent olur...vs vs...
Misafirimiz Tr de yolda gördüklerinden ve yaşadıklarından dehşet içinde kalmış...
Türkiyede aracların içinde katillerin olduğunu düşünmekte...:queen:
neyse gelelim misafirimiz ve saz ekibinin motörlerine...
ulan estetiğe bak be...
ale:
buda benim motör kılıklı sahtekar...:queen: kendini motör sanıyor...
moto kültürleri var...hayat standartları muhteşem...para gani...
3 tane ağır motor gördüm diye değil orada az bir süre yaşadım...
Bir süre Zürih Dıetıkon'da bulundum...Halam yıllardır orada ve İsviçre vatandaşı...gelde bu medeniyete bu kültüre bu saygıya hayran kalma...
Trafiğe...insana ...doğaya..oto..boka herşeye saygıları var...:queen:
En önemlisi gelişmiş ekonomileri var alım gücleri çok yüksek...cahil yok...sokağa tükürme diye bir dürtü yok içlerinde...sokaklar ve zihniyet tertemiz...
"sıkıysa tüküründe göreyim" dersem medeniyete bir Türkün bakış açısı kriteri koymuş olurum...la olm adamlar insan...
aşırılığa fanatikliğe asla izin yok...Devlet kavramı kafada var...hiçbir suç cezasız kalmıyor...herkes yasalara saygılı...:cat:
yolda bir tane izmarit bulursan Zürihte ben onu gider yerim...:cherry:ısıtmalı yollar..mükemmel asimetrik bir kent...gece 11 den sonra in cin top oynayan hayalet bir kent olur...vs vs...
Misafirimiz Tr de yolda gördüklerinden ve yaşadıklarından dehşet içinde kalmış...
Türkiyede aracların içinde katillerin olduğunu düşünmekte...:queen:
neyse gelelim misafirimiz ve saz ekibinin motörlerine...
ulan estetiğe bak be...
buda benim motör kılıklı sahtekar...:queen: kendini motör sanıyor...
Son düzenleme: