Honda CBR600RR 331 Km/s

Turbo takviyeli Honda CBR600RR modeli, Amerika ‘da hız denemelerinin yapıldığı ünlü Bonneville tuzlasında hız rekoru kırdı. Önceki rekoru 36 mmil/s geliştirerek 206 mil/s (331.5 km/s) hız yapan araç, Falkner Livingston Racing (FL Racing) takımının 2004 Honda CBR600RR modeli. Turbo takviyeli araç, normal benzin kullanıyor.

Falkner Livingston Racing takımı hız haftasında 5 yeni dünya rekoru kırarken, sürücü Dusty Schaller, DynoJet FL Racing Honda CBR600RR aracı ile “200 mph” kulübüne girmeyi başardı. Rekorların detaylarına KN Filtre web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Fotoğrafları görmek için tıklayınız

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• dusty4.jpg
    dusty4.jpg
    23.5 KB · Görüntüleme: 6,700

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu arkadaslar,
motoru hazirlarken çaldiran sazanlar mi?
Oyle bir muhabbet donmustu geçenlerde.
Adamlar hazirlanmis aylarca.
Rekor denemesi yapacaklar.
Motoru çaldirmislar.:p

Moderatör
Rekoru kırdıktan sonra mı çaldırmışlar, kırmadan öncemi ? Yoğurdu sarımsaklayıpta mı saklamışlar sarımsaklamadan mı saklayamamışlar, saklarken saklanmışlar mı saklanamadan mı saklanamamışlar? Evet evet bende bilmiyorum ne demek istediğimi :p

Rekoru kırdıktan sonra mı çaldırmışlar, kırmadan öncemi ? Yoğurdu sarımsaklayıpta mı saklamışlar sarımsaklamadan mı saklayamamışlar, saklarken saklanmışlar mı saklanamadan mı saklanamamışlar? Evet evet bende bilmiyorum ne demek istediğimi :p

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bu arkadaslar,
motoru hazirlarken çaldiran sazanlar mi?
Oyle bir muhabbet donmustu geçenlerde.
Adamlar hazirlanmis aylarca.
Rekor denemesi yapacaklar.
Motoru çaldirmislar.:p

Evet, motosikleti 2008 hız haftasından bi kaç gün evvel çaldırmışlar, aylar sonra Las Vegas 'ta bulunmuş motor, toparlayıp, yeniden hazırlamışlar :mrgreen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Evet, motosikleti 2008 hız haftasından bi kaç gün evvel çaldırmışlar, aylar sonra Las Vegas 'ta bulunmuş motor, toparlayıp, yeniden hazırlamışlar :mrgreen:

:queen::mrgreen::p

Olmadi ki bir Tuz golumuz.
Kiralim rekorlari.
Basalim 300-500 Allah ne verdiyse.:p

öylesine hızlı bir makinayı nasılda olmuş çaldırmışlar.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

herşey iyi hoşda ne gerek var 600 cc bir makinaya o hızı yaptırmaya?
yok turbo takmış yok oynama yapılmış ee ne anladık hani 600 lük makineydi haa diyin ki orjinal haliyle yaptık bu hızı ozaman alnınızdan öpelim belekte 1 hafta tatil benden bırak turboyu oynamayıda al madem 1000ss yi yap o hızı uğraşmadan didinmeden iş güç olmayınca nelerle uğraşıyorlar:queen:

neden 600 cc bir motora bukadar yükleniyor alın daha yüksak cc o hızlara çık demişler ozaman onun adı rekor olmazdiki adamların amacı 600 cc motorla en fazla hıza ulaşmak amacı anlamamiş bağzı arkadaşlar.

:queen::mrgreen::p

Olmadi ki bir Tuz golumuz.
Kiralim rekorlari.
Basalim 300-500 Allah ne verdiyse.:p

Önce bi düz yolumuz olsun onu geçtim ülkenin asflatsız yolu bi kalmasın tuz gölünü ben yapıcam bütün masraflarıyla suni olarak.

Hakkaride adamlar kışın hastaneye hasta götüremiyolar adam akıllı yol yok diye.

sakin ol lucas kötü bi rüya bu uyanınca geçicek hepsi :queen: :queen: :queen:

Bende tuz gölü nasıl yok onu anlamadım. Türkiyenin 2. büyük gölü tuz gölü deil mi? Kurudu hatta. Hadi bakalm görelim 300-500cüleri.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bende tuz gölü nasıl yok onu anlamadım. Türkiyenin 2. büyük gölü tuz gölü deil mi? Kurudu hatta. Hadi bakalm görelim 300-500cüleri.

Ulem girip yuzmeyecez.
:)

Donacak abicim ya da tamamen kuruyacak.

Gerçi Turkiye'de yine olmaz.
Gider bir çobana patlarsin...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu makine müthiş Modifiye edilmiş belli :cat: denemek isterdim e tabi r6 sı olsaydı :p bunu delmek te zordur şimdi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar