[Sinop - MT]

merhaba arkadaşlar merhaba sinop mt ben aynı zamanda denizanasının eşiyim boyabatlıyım memleketime yolum düştügünde hepinizi bir araya toplarım ona göre bi sinop turu yaparız hep beraber :):)

10 ağustosta Sinoptayım görüşsek diyorum..Nerelere takılırsınız Sinopta.

eyyy sinop halkı nerelerdesiniz ayancık lı varmi aramizda daha 2 güne kadar oradaydim

Ben İstanbulda oturuyorum ama memleketim Sinop kalbimde yaşıyor yahu benide eklerseniz çok sevinirim.Söz seneye grup buluşmasına geleceğim :cherry:

Tam benim yazımdan üç ay sonra yazan bir üye...:cyclopsan
Sinoplu kardeşlerim neredesiniiiiz.:cyclopsan

Sinoptaki arkadaşlar da sitenin bu kısmına pek takılmıyorlar sanırım,
caddelerde motor bol,
sitede yok :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:28 ----------

Sinoptaki arkadaşlar da sitenin bu kısmına pek takılmıyorlar sanırım,
caddelerde motor bol,
sitede yok :)

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Sinop MT :kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber :rendeer:

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar