Merhaba

siteye yenı uye oldum. bı arkadasım sayesınde motor bınmeye basladım ama ehlıyetım yok. ( bayan oldugum ıcın ) pek de cesaretım yok acıkcası uzun yol da tek basıma cekılmıyor. hafta sonu suruslerınız de benı de alırsanız sevınırım. bana ulasmak ısteyen kısıler.

xxxxxxxx - ceylan ve mumkun se bayan suruculer arasın...

tesekkur ederım sımdıden

Moderatör tarafında düzenlendi:

ofc

bi anda kendimi O kral tv lerde filan alttan geçen yazıları okuyor gibi hissettim :queen: dostum sen yanlış yerdesin git bi çöpçatan sitesine filan üye ol :) Wrong Way :pr:

bayan sürücüler arasın numaram ------ ( şeyy ::blusssh: erkeklerde arıyabilir ) :cherry:

Herkesein görebileceği bir sayfaya telefon numarasını yazacak kadar insanlara güvenen birini uzun zamandır görmüyordum. Enteresan.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hosgeldin..

1. Ehliyeti olmayan birisini gurup yolculuklarinda alirlarmi bilmem.. Ben sahsen almam..Belki artci olarak..
2. Ben i..e yim.. arayabilirmiyim..:mrgreen:

siteye yenı uye oldum. bı arkadasım sayesınde motor bınmeye basladım ama ehlıyetım yok. ( bayan oldugum ıcın ) pek de cesaretım yok acıkcası uzun yol da tek basıma cekılmıyor. hafta sonu suruslerınız de benı de alırsanız sevınırım. bana ulasmak ısteyen kısıler.

xxxxxxx - ceylan ve mumkun se bayan suruculer arasın...

tesekkur ederım sımdıden

önce ehliyet !!! :wiinkk:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Umarım bulursun :) yada bak aklıma ne geldi :mrgreen: aklıma bişi geldi , en iyisi o seni motora alıştıran arkadaşınla git :)

(bu arada bence numaranı duvarlarada yaz) ::154::

hadi anket yapalım..sizce bu numarayı kaç kişi aramıştır :)

Motosikleti
Pulsar NS400Z
üyelerden arayan olmaz ama forumu ziyaretçi olarak gezen abazalardan olabilir :D

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Kesin Cıkar Öyle Bi Tip Onu Arayayımda Boşa Faturayamı YAzsın Zaten Her Ay Babamla Kapısıyoz

benim kontörlü ama daha bu güne kadar kontörü çağrı dışında birini aramak için kullanmadım hep sms hakkı satın aldım kontörle :D daha güzel oluyor

Benimde Avea Numaram Öyle 50 kontur alıyom her ay 39 sms gidio devamı bitiyo direk

Süper Moderatör (BBRR)
telefon numaranı sildim .. önce bi tanı insanları eğer gerek görürsen PM yolu ile özelden bilgilerini paylaşırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar