2 Can Daha Gitti....

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok üzücü. Allah rahmet eylesin.:pale:

allah rahmet eylesın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:44 AM ----------

cok acı bır durum ayrıca

Yazılanları okudum . Tüm arkadaşlar isabetli görüşler de bulunmuşlar . Üzlmekten başkaca da elden bir şey gelmiyor. Basit kural hayat kurtarır. Mekanları cennet olsun bu aziz günler de.:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAH Rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin iki gencecik fidan uctu gitti birazzzzz daha DİKKAT!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin çok yazık ,ailelerine sabırlar versin.

Hasbel kader motor kullanan bir toplumuz ..
Herşey de olduğu gibi motorsiklet kullanımında da adam sendecilik yaptığımız müddetçe bu olayların bitmesi mümkün değil

Allah rahmet eylesin.
Kask takmayı ayıplayan zihniyete ise söyleyecek hiçbir şeyim yok onlar kendi kendilerini bu hayattan elerler nasıl olsa die düşünüyorum...

Allah Rahmet Eğlesin Nasıl Kocaman Yolda Kafa Kafaya Giriyolar Sanki düello yapıolar kardesim nedir bu yha Bitsin Artık Bu Haberler

yazık olmuş Allah rahmet eylesin keşke kaskları olsaydı bi kaç kırıkla atlatırlardı

eger kask takmış olsalardı muhtemelen birkaç kırıkla atlatırlardı. çünkü kol kırılır geri kaynar ama kafa kırılır ölüm olur. lütfen kask takın.

allah rahmet eylesin. iki tane gencecik fidan. ailelerindede sorumsuzluk var demekki. motoru veriyorsan kasksız kullanmasına izin vermeyeceksin. görürsem duyarsam alırım elinden diyin bakalım. neyse konu dagılmasın mekanları cennet olsun.

ALLAH rahmet eylesın valla içim acıyor bu haberlere
yeni kullanan arkadaşlarıma seslenıyorum Kaskınızı muhakkak takın mesafenız kısa olsa bıle ayıplanılıyor meselesi saçma hayatınız söz konusu varsa diyeceğim yoksada mutlak satın alın o ufak motosıkletlere hız artıacağım diye modifye yapmaya uğraşacağınıza para harcayacağınıza mont ve koruma lık alın istanbulda bu sıcakta benıde yadırgıyorlardır buradada tarzan dolaşan cok umrumdada değil lütfen motosıklet.net bu konuda faydalı bılgılere sahıp okuyun bır motosıklet kullanıcısı olarak hepınızı sevıyorum

Allah rahmet eylesinde; ikiside daha 16 yaşında ve ehliyetsiz.kimbilir ne kask vardı nede koruma.bunun gibilere motosiklet verenlerde suç.bide nasıl kafa kafa ya çarpışmışlar koca yolda ben çözemedim daha:silent:
bu yüzden bu yaşlarda motosiklet sürdüğünü yada sürebildiğini sanan çocuklara sinir oluyorum....

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Enişte ile Kayınbirader Kafa Kafaya Çarpıştı

Bu is nasil oluyor anlamiyorum????:silent:

Al yeni bir haber daha..;:pr:

1481173574.jpg

Mustafakemalpaşa`da 2 motosikletin kafa kafaya çarpıştığı kazada yaralanan kişiler enişte ile kayınbirader çıktı.

Dün akşam saat 18.00 sıralarında 16 EBL 29 plakalı motosikletiyle Yeşilova beldesine gitmek için Ovaazatlı Mahallesi`nden yola çıkan Seyhan Aksan (28), mezarlık mevkiinde karşı istikametten motosikletiyle gelen eniştesi Zülfü Kızılkaya (66) ile kafa kafaya çarpıştı.

Motosiklet kazasında ağır yaralanan Zülfü Kızılkaya İlçe Devlet Hastanesi`nde yapılan ilk tedavisinin ardından ileri tetkik ve tedavi için Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi`ne sevk edilirken, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Seyhan Aksan İlçe Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındı.

Öte yandan, ilçede son günlerde motosiklet kazalarının sıkça meydana geldiğine dikkat çeken bazı vatandaşlar, yetkililerin özellikle motosiklet denetimlerini artırması gerektiğini dile getirdi

bunlar yolda giderken tokalaşıp felan bişeler yapıyorlar sanırım uzaktan korna sellektör gibi selam verme yöntemleri pek kesmemekte sanırım bunları...

benim kafama yatmayan eni toplamda 50 cm timi geçmeyen iki motosiklet nası koca bi yolda çarpışıyor ama olan olmuş Allah gidenlere rahmet kalanlara sabır versin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 PM ----------

Öte yandan, ilçede son günlerde motosiklet kazalarının sıkça meydana geldiğine dikkat çeken bazı vatandaşlar, yetkililerin özellikle motosiklet denetimlerini artırması gerektiğini dile getirdi

bu ne şimdi motorlara karşı beslenen kin burada üstü kapalı olarakta yansıtılmış kısaca toplayın şu motorları deseler daha rahat anlaşılırmış:farao:

benim kafama yatmayan eni toplamda 50 cm timi geçmeyen iki motosiklet nası koca bi yolda çarpışıyor ama olan olmuş Allah gidenlere rahmet kalanlara sabır versin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 PM ----------

bu ne şimdi motorlara karşı beslenen kin burada üstü kapalı olarakta yansıtılmış kısaca toplayın şu motorları deseler daha rahat anlaşılırmış:farao:

kötü bişe değilki
en azından daha eğitimli bilgili kişilerin motora bindiklerini bilicez ehliyetli düzgün donanımlı :cat:

COQ

Motosiklet Eğitmeni

Yahu haberi yazan adam, gunun buyuk bolumunu motosiklet uzerinde geçiren bir adam.
Yani kendi yorumu olmasi mumkun degil.
Konusulanlari yansitmis sadece.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Allah rahmet eylesin.

Bu kazalarda en büyük sorumluluk emniyet güçlerinde, sürekli, bıkmadan çevirme yapsınlar, ceza kessinler, küçük ilçelerde zaten çok işleri yok, bu kontrolleri asli iş olarak görsünler, bakın ölümlü kazalar nasıl azalıyor. Yazıktır gencecik insanlar yitip gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar