[Kastamonu - MT]

http://www.haberfx.net/3-uluslararasi-zafer-yolu-bisiklet-turu-basladi-haberi-71441/

motor yarışı diil de bisiklet yarışıydı herhalde;o motorlar da yan takipçiler olsa gerek o zaman
memleketinde havalar güneş olduğu sürece iyi ama güneş battığı anda soğuk hissettiriyo kendini-nöbetlerde donuyorum o zalim soğuk yüzünden.izmirli biri olarak hiç haz etmiyorum memleketinizden duyurulur :farao:

O kadar güzelliğin arasında sefa sürmenin yan etkisi diyelim biz ona :p

Bu sene gittiğimde denize girememiştim 9 gün gibi bi süre kalmıştım ama 6 sı yağmurluydu :p

O kadar güzelliğin arasında sefa sürmenin yan etkisi diyelim biz ona :p

Bu sene gittiğimde denize girememiştim 9 gün gibi bi süre kalmıştım ama 6 sı yağmurluydu :p

senin güzellik anlayışın bu mu ya-ben kudururdum herhalde,ki nitekim benim başıma da geldi aynısı-ehliyet kursunda önce A2 verelim,sonraya kalırsa kışa denk gelir de hava koşulları uygun olmaz,eğitime çıkamayız,B'yi daha sonra verelim demişlerdi.teorik sınavı geçtik de pratik eğitime bi türlü geçemedik,ne zaman çalışma alanına gitsem yağmur başlıyodu,hem de dolu tarzında bardaktan boşanırcasına-illet olmuştum yine o zaman Kastamoni'ye ::secreet:

senin güzellik anlayışın bu mu ya-ben kudururdum herhalde,ki nitekim benim başıma da geldi aynısı-ehliyet kursunda önce A2 verelim,sonraya kalırsa kışa denk gelir de hava koşulları uygun olmaz,eğitime çıkamayız,B'yi daha sonra verelim demişlerdi.teorik sınavı geçtik de pratik eğitime bi türlü geçemedik,ne zaman çalışma alanına gitsem yağmur başlıyodu,hem de dolu tarzında bardaktan boşanırcasına-illet olmuştum yine o zaman Kastamoni'ye ::secreet:

:cherry: geçen gittiğimde bir eve girmiştim eski bir tanıdıktı bırakmadılar beni
saat 8 di yemek yiyelim yedik kalkayım çay onuda içtik tatlı onuda yedik fln filan derken saat11,30 oldu ve bardağı geçtim damacanadan bolaşlırcasına yağıyordu o yağmurun bitmesini tam 2,30 saat beklemiştim.:queen:

Günaydın Millet İyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle.:rendeer:

geçenlerde kastamonunun bi ilçesinde motor yarışı wardı herhal-hiç katılan olmadı mı-ya da kimsenin haberi de mi olmadı-hiç bi yerde reklamını görmedim sitede.ben nöbetçiyim diye hiç tınlamamıştım da,sizler de hiç takip etmiyosunuz herhalde gündemi-nerde işbaşındaki kastamonulular ha :)

Ben bir şey söyleyeyimmi gerçekten Kastamonu Mt hiç faal değil,katılım desen yok .Bizler İstanbuldan Kastamonu topiğini götürüyoruz ama Kastamonudaki üyelerden hiç ses yok Kastamonuda ne oluyor,ne bitiyor haber veren bile yok.Bizler Kastamonudanda katılımın yüksek olmasını bazı şeyleri paylaşmamızı Kastamonuya geldiğimiz zaman yüz yüze tanışıp sohbet etmeyi geziler yapmayı istiyoruz ama malesef..:pr:İnşallah kışın katılım çok olur olsunki yazın tatile geldiğimiz zaman tanışabilelim.:rendeer:

sayın mt üyeleri yaz aylarında köylerinize gidiyosunuzdur önümüzdeki yaz için kastamonuda plan yapan var mı

İnşallah kışın katılım çok olur olsunki yazın tatile geldiğimiz zaman tanışabilelim.:rendeer:
kışın millet motoruna hasret kalır herhal burdaki 2 metrelik kardan dolayı;sağ olsun belediyeniz o kadar faal çalışıyo ki her yerde bahar geliyo da kastamonu sokakları hala kar hatta buz dolu_kaza yapan oturur herhalde pc başına da kastamonu topiğinde debelene debelene gün sayar!
memleketinizde anca 2 ay adam gibi keyifle motor sürülür;en azından benim gibi bi avuç su birikintisi gördü mü ''ahan da kayıp düşecem şimdi'' diyen acemi korkaklara göre vaziyet bööle-durum vahim yani:farao:

bu kastamonulu motor sürücüleri de karda sürmeye pek hevesli yahu,bi de 200-250 km/h hız yapıyoz demiyolar mı-yok ankara'ya 2saat 12 dakikada vardım da yok istanbulu göz açıp kapayıncaya kadar geçtim de ...yok artık daha neler ::yanliss:

8 aydır burdayım ilk defa duydum bu gatangollu lakabını :silent:

daha çok başka bi yakıştırma yapılıyo kastamonililere ama ne de olsa herkes biliyodur söylemeye gerek yok ::utangac:::blusssh:

yok ya dedemin bi lafı vardı istanbullularla kastamonulular arasındaki ilişki ile ilgili fakat hatırlamıyorum orda geçiyodu gastangullu diye :) :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar