[Kastamonu - MT]

Naber Şahin Topic ölmüş len:pr:

İyidir korkut abim sen nasılsın.

Topic ölmedi be abim Allah göstermesin.Sadece biz biraz uzak kaldık o kadar.Aramıza katılan yeni arkadaşlarla daha aktif olacağımıza inanıyorum ben.Dün 3 yeni arkadaşımız geldi aramıza bu günde 1 tane yeni arkadaşımız geldi.Daha göreceğimiz çok güneşli günler var ... :rendeer::rendeer:

Sen neler yapıosn şaka bi yana valla geçen gece rüyamda gördüm seni.Özlettin kendini kaldır şu engelleri gel artık be abi :p:mrgreen:

Eyvallah .Görüşürüz Şahin yeterki kalpler bir olsun .:rendeer:
Tatilde çektiğim fotoları atacağım pazartesi günü inşallah.

:) valla ben çok fazla foto çekemedim birde şipşak olacağız :salut:

Bütün tatil motorun tepesindeydim taş çatlasın 50 tane adam akıllı fotom var ...

Hadi bakalım. ya benimde elim değmedi atacağım bir türlü ama olmadı işte.

Evet dün bayağı katılımcı olmuş ama inşallah gerçek katılımcı olurlar.:cat:

Canlanacak canlanacak bu topic göreceksiniz...

EEEE neler yapıyorsunuz paylaşın abiler ablalar?

Mesela ben çok mutluyum bugün... :)

geçenlerde kastamonunun bi ilçesinde motor yarışı wardı herhal-hiç katılan olmadı mı-ya da kimsenin haberi de mi olmadı-hiç bi yerde reklamını görmedim sitede.ben nöbetçiyim diye hiç tınlamamıştım da,sizler de hiç takip etmiyosunuz herhalde gündemi-nerde işbaşındaki kastamonulular ha :)

Ehliyet sınavından geçtiğin için değilmi.:cat:
Hem onun için abi hemde yanında eşantiyon olarak bir kaç olay da geldi :rendeer:

Uçuyordum bi ara o derece...

geçenlerde kastamonunun bi ilçesinde motor yarışı wardı herhal-hiç katılan olmadı mı-ya da kimsenin haberi de mi olmadı-hiç bi yerde reklamını görmedim sitede.ben nöbetçiyim diye hiç tınlamamıştım da,sizler de hiç takip etmiyosunuz herhalde gündemi-nerde işbaşındaki kastamonulular ha :)

Bi ara havaalanında (kullanılmayan, kullanılamayan :p) yarış düzenleniyor diye duymuştum ama....

Bi ara havaalanında (kullanılmayan, kullanılamayan :p) yarış düzenleniyor diye duymuştum ama....

yok ya ana caddede sağ şeridleri kapattılar hatta motor kazası oldu da hastaneye bile motorcular akın etti,kırmızı bayraklar wardı.başbakanlık yarışı mı ne yazıyodu motorların üzerinde.

yok ya ana caddede sağ şeridleri kapattılar hatta motor kazası oldu da hastaneye bile motorcular akın etti,kırmızı bayraklar wardı.başbakanlık yarışı mı ne yazıyodu motorların üzerinde.

Bir bilgim yoktu bu etkinlik hakkında.İstanbuldayız şu an malum.Kazaların olması üzücü ama...

Havalar nasıl memleketimde:p
Ya şimdi rahatlıkla söyleyeyim (iftarı yaptık :p) Çok güzel etli ekmek yapan bir yer vardı aklıma geldi keşke orda olsaydım...ve ailemin yanında...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar