deliligim tescillendi..

Seni Zir Deli Bakalım Bana Ne Çıkacak

HeHe SerSeri Çıktı :D

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende manik depresif atak panik atak okb dolayısıylada sinir filan her halt var bakalım ne çıkacak

canım benim herkez senin gibi deli olsa dünya daga güzel olur heralde:rendeer:

helal olsun sana pirildayan fistikli kardesim.valla yuvacikda ne yalan diyim hasta kaldim motosikletine ne kadar temiz bakiyon kerataya:rendeer:
Sagolasin iltifatin icin.sizlerden bulasmis olsa gerek:)

Deli mavi Sen Tatlı bir delisin o zaman Gürkan abinin dediklerine aynen katılıyorum.:cat::rendeer:

helal olsun sana pirildayan fistikli kardesim.valla yuvacikda ne yalan diyim hasta kaldim motosikletine ne kadar temiz bakiyon kerataya:rendeer:
Sagolasin iltifatin icin.sizlerden bulasmis olsa gerek:)

sende saol canım kardeşim ilk fırsatta yanına gelmek istiyoruz belli mi olur bi bakmışsın bayramda ordayız belli mi olur deliyiz biz :rendeer:

Zırdeli
Siz üst kademeden çifte gömlekle bağlanması gereken bir delisiniz. Bir deliliğin sizin tarafından idrak edilmesi için aklınıza gelmesi kâfi. Her ne gerekiyorsa yapıyor, size bakıp “aaa delinin zoruna bak” diyenlere en kıyağından bir nanik çekiyorsunuz. Eğlenmek için gelmişsiniz dünyaya. Hiçbir şey sizi ömrünüzün bir dakikasını bile delice olmayan bir şey için vakfetmekten alıkoymaya değmiyor. Dağlara tırmanmalı, paraşütle atlamalı, kanatsız uçmalı, mağaraların derinliklerinde gizemli yolculuklar yapmalısınız. Hikâyelerinizi dinlemeye bayılan onca insan sizin kadar deli olmak için feda edemedikleri her şeyin ağırlığıyla yaşayıp gidiyorlar. Günü birlik yaşıyor, hayatınızda vazgeçemeyeceğiniz hiçbir şey olmamasına özen gösteriyorsunuz. ¬Delilik sizinle yeni anlamlar kazanıyor… :queen::queen:

sende saol canım kardeşim ilk fırsatta yanına gelmek istiyoruz belli mi olur bi bakmışsın bayramda ordayız belli mi olur deliyiz biz :rendeer:

Buyurun tabikide kapim acik herkese:cat::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 PM ----------

Evet ya seni görmeyi gerçekten çok istiyoruz Kardeşim.:rendeer:

Buyurun tabikide kapim acik herkese...:cat::rendeer:

Zırdeli
Siz üst kademeden çifte gömlekle bağlanması gereken bir delisiniz. Bir deliliğin sizin tarafından idrak edilmesi için aklınıza gelmesi kâfi. Her ne gerekiyorsa yapıyor, size bakıp “aaa delinin zoruna bak” diyenlere en kıyağından bir nanik çekiyorsunuz. Eğlenmek için gelmişsiniz dünyaya. Hiçbir şey sizi ömrünüzün bir dakikasını bile delice olmayan bir şey için vakfetmekten alıkoymaya değmiyor. Dağlara tırmanmalı, paraşütle atlamalı, kanatsız uçmalı, mağaraların derinliklerinde gizemli yolculuklar yapmalısınız. Hikâyelerinizi dinlemeye bayılan onca insan sizin kadar deli olmak için feda edemedikleri her şeyin ağırlığıyla yaşayıp gidiyorlar. Günü birlik yaşıyor, hayatınızda vazgeçemeyeceğiniz hiçbir şey olmamasına özen gösteriyorsunuz. ¬Delilik sizinle yeni anlamlar kazanıyor… :queen::queen:

Biri benimi tarif ediyo...Hayret bisey zaten resimde eklemisdim ben yaw...zahmet edip yazmissin ben usenirdim bu kadar yasmaya yaw:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 PM ----------

hehehhe zırdeli çıktım:queen:

hedee biri daha....:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 PM ----------

Deli mavi Sen Tatlı bir delisin o zaman Gürkan abinin dediklerine aynen katılıyorum.:cat::rendeer:

Tesekkur ediyorumda delinin tatlisi nasil oluyo yawf

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar deli mavi inşallah geçmişte olan sıkıntıları atlatmışınızdır
siz ve eşiniz inşallah iyisinizdir

ben bu testi hiç denemeyeyim
zaten bizimki de tescilli 40 ndan sonra race alan akıllı olabilirmi yaw
aldığımda hanımımda zaten manyakmısın dedi bana :cherry:

Son düzenleme:
Selamlar deli mavi inşallah geçmişte olan sıkıntıları atlatmışınızdır
siz ve eşiniz inşallah iyisinizdir

ben bu testi hiç denemeyeyim
zaten bizimki de tescilli 40 ndan sonra race alan akıllı olabilirmi yaw
aldığımda hanımımda zaten manyakmısın dedi bana :cherry:

Sagolun iyilesme surecimiz uzun olacak doktorlarin demesine gore ancak bi duzeltme yapalim bu manyaklik degil deliik testidir....
mesela;
Valentino rossi 46 numara yani zirve yapmis bir deli olup bu teste girmesine gerek duyulmaz cunku sanirsam bu testi zati onun deliliginden yola cikarak icat ettiler kimbilir....:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar