TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

YBR'Yemi benzemiş :mrgreen:
Bilgin olmadan TVS Apache başlığında yorum yapma lütfen :farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:01 PM ----------

Abi hiç ağzını yorma kullanınca anlarlar ;
Bugün 2900e YBR alan arkadaş geldi motora bindi aldığına bin pişman oldu adam keşke bunu alsaydım dedi bu kadar seri beklemiyordum bu motoru dedi :mrgreen:
Bende dedim önyargılı yaklaşmıcaksın yamaha yamaha diye sanki yamaha para veriyormuş gibi marka savunacağına önce aleti kullanıcaksın sonra kararını vericeksin :cat:

:cat::cat::cat: okumuyorlar ama yazılanları :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
subap ayarları kaça kaç olacak bilgisi olan yok mu ?

İyi bir ustaya yaptır subap ayarını ; ses gelmeye başladığında yaptır :mrgreen:

Bu gün isotları aradım, 160 lıklar gelmiyormuş, 150 likleride bazı bayilere göndermişler, 4200 civarında 2010 ları, 2009 ları da 3600 civarlarına veriyorlar. bakalım ne zaman düşecek

Bu gün isotları aradım, 160 lıklar gelmiyormuş, 150 likleride bazı bayilere göndermişler, 4200 civarında 2010 ları, 2009 ları da 3600 civarlarına veriyorlar. bakalım ne zaman düşecek

selam apache ciler :)

dostum 160 ın geleceği kesinmi acaba çünkü her yılın sonunda ve fuar zamanlarında geleceği söylenip duruyorda ondan :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
en ideali hangisi acep su dişli dediginizz ön dişli arka dişli kac olsa uygun olur motor için

en güzeli bu tvs nin motorunu,ekzozunu söküp yerine titreşim yapmayan bir motor takmak.:cat: nasıl olsa 160 ların geleceği yokmuş.millete laf atıp duruyor bayiler geliyor,gelicek,aksilik oldu gelemiyor.gelmesin kardeşim bizde kırma tvs yaparız yola devam :p neden olmasın ben bi denicem şu titreşim olayı beni fena rahatsız ediyor :pale: sizi bilemiyorum artık.

en güzeli bu tvs nin motorunu,ekzozunu söküp yerine titreşim yapmayan bir motor takmak.:cat: nasıl olsa 160 ların geleceği yokmuş.millete laf atıp duruyor bayiler geliyor,gelicek,aksilik oldu gelemiyor.gelmesin kardeşim bizde kırma tvs yaparız yola devam :p neden olmasın ben bi denicem şu titreşim olayı beni fena rahatsız ediyor :pale: sizi bilemiyorum artık.

ben geçenlerde burda bi arkadaşa sordum titreşim falan nasıl diye öyle abartılacak bi titreşim yok diyordu..ama daha önce kymco ck kullanıyormuş ondan dolayı belki titreşimi hissetmemiştir...

aynen öyle.yalan kardeşim kim diyor titreşim yok diye bal gibi de var.hele 80 km hızı geçtikten sonra böbrek taşın varsa hemen düşer :p o derece yani.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizim dişli meselesine kimse bi öneride bulunmıcakmı 2 dir yazıyorum hala cevap yok acemı olmakta kötuymus be :)

bizim dişli meselesine kimse bi öneride bulunmıcakmı 2 dir yazıyorum hala cevap yok acemı olmakta kötuymus be :)

en iyisine sen kendin karar verirsin . al 2 tane dişli bir 14 lük bir 15 lik zaten çok ucuz. tak dene hangisini beğenirsen tarzına göre. sen kendin tak zaten çok pratik

Forumdan Uzaklaştırıldı
yenı kullanıcı oldugum ıcın pek anlamıyorum bırazz daha hızlı olmasını ıstersem hangı dişli işimi görür mesela

14 olursa biraz hızın artar 15 olursa da ilk haline göre hızın artar ama 14 lüğe göre pek değişmeyenilir. senin ağırlığına ve lastiklerin havasına bağlı. 15 olursa titreşim azalır o bakımdan güzel olur. dediğim gibi deneyerek daha iyi sonucu alırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar