hangisini aldın
evet arkadaşlar bayiyle anlaştık motoru aldım, 1 saate kadar teslim edecekler, yağını koyucaklar ayarlarını yapacaklarını söylediler, teslim etmeden önce haber verin dedim işyerinin önünde hazırlık yapmam gerektiğini söyledim babam içerdeyken motoru bırakıp gidicekler bende bir not hazırlayıp motorun önüne yapıştırıcam, doğum günün kutlu olsun Babam diye yazıcam
edremitli kardeşim, kusura bakma, niye bilmiyorum ama ben bu hikayenin tek kelimesine inanmadım :farao:
babam geri verdirtmiş arkadaşım, motoru satan bayide babamın arkadaşı olduğu için problem çıkartmamış, ama gerçekten çok üzüldüm niye geri verdirtti diye:salut:Sıfır motorun yağını koyup aküsünü bağlayıp tutup getirip teslim ettikten sonra geri alırlarmı yahu ?
gerçekten doğru söylüyorum ama inanmak yada inanmamak sizlerin elinde kimseye ispatlayacak değilim, sadece babamın doğum gününde sürpriz yapmak istedim babamda kabul etmedi, napabilirim:silent:edremitli kardeşim, kusura bakma, niye bilmiyorum ama ben bu hikayenin tek kelimesine inanmadım :farao:
babam geri verdirtmiş arkadaşım, motoru satan bayide babamın arkadaşı olduğu için problem çıkartmamış, ama gerçekten çok üzüldüm niye geri verdirtti diye:salut:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 PM ----------
gerçekten doğru söylüyorum ama inanmak yada inanmamak sizlerin elinde kimseye ispatlayacak değilim, sadece babamın doğum gününde sürpriz yapmak istedim babamda kabul etmedi, napabilirim:silent:
yahu ayıptır söylemesi ben bu arkadaşın;
kaskıma arı girdi,
kız arkadaşım tırnağıyla motoru çizdi,
motorla kız kaçırdık
gibisinden açtığı konuların hiçbirine inanmamıştım.
arkadaş, lüzumsuz bir çaba içerisindesin.
inanıp yada inanmamak sizlerin elinde, başıma gelen olayları ispatlayacak değilimyahu ayıptır söylemesi ben bu arkadaşın;
kaskıma arı girdi,
motorla kız kaçırdık
hiç hatun alamadık ki motora bizimkini de çizsinler![]()
inanıp yada inanmamak sizlerin elinde, başıma gelen olayları ispatlayacak değilim
yahu ayıptır söylemesi ben bu arkadaşın;
kaskıma arı girdi,
motorla kız kaçırdık
sen kendini çok inandırmışsın:farao: bayinin telefonunu vereyim istersen açarmısın telefonheterosexuelliği bi dene adamım, gerçekten keyiflidir, vay ben bunca zamandır yanlış yoldaymışım dersin bak
sayın arkadaşım, birbirimizi kandırmayalım. ikimizde biliyoruz gerçeği. gereksiz hareketler bunlar.