yarın babamın doğumgünü, babama scooter alacağım, ne önerirsiniz.?

evet arkadaşlar bayiyle anlaştık motoru aldım, 1 saate kadar teslim edecekler, yağını koyucaklar ayarlarını yapacaklarını söylediler, teslim etmeden önce haber verin dedim işyerinin önünde hazırlık yapmam gerektiğini söyledim babam içerdeyken motoru bırakıp gidicekler bende bir not hazırlayıp motorun önüne yapıştırıcam, doğum günün kutlu olsun Babam diye yazıcam

Hayırlı olsun baban kimbilir ne kadar çok sevinecek.:)

Aldığın motor şu linkteki herhalde; http://www.kymco.com.tr/html/like125.html

Güzel scooter babanın kazasız belasız kullanması dileğiyle.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaaşlar motor teslim edildi, babama sürpriz yaptım, ama babamdan böyle bir tepki beklemiyordum, motor almama kızdı :farao:ne gerek vardı dedi kabul etmedi istemiyorum git yerine ver dedi, baba dedim parasını ödedim dedim, senin paran yada benim param ne farkeder diye cevap verdi, işlerin iyi gitmediğini söyledi :salut:yani niye istemiyorsun dedim, gerek olmadığını söyledi benim motorum var dedi kullandığı motorda haojin markaa çin malı motosiklet 2004 den bu yana bu motoru kullanıyordu, bayiye gitmiş faturasını kesme demiş oğlum bana sormadan aldı diye geri verdirtti motoru:pr:

Son düzenleme:
yuhh artık.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 PM ----------

Alsaydın bir silverwing veya burgman böyle bir tavırla karşılaşmaz aynı zamanda Babanın gözündeki yeri dahada perçinleşmiş olurdu.

edremitli kardeşim, kusura bakma, niye bilmiyorum ama ben bu hikayenin tek kelimesine inanmadım :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sıfır motorun yağını koyup aküsünü bağlayıp tutup getirip teslim ettikten sonra geri alırlarmı yahu ?
babam geri verdirtmiş arkadaşım, motoru satan bayide babamın arkadaşı olduğu için problem çıkartmamış, ama gerçekten çok üzüldüm niye geri verdirtti diye:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 PM ----------

edremitli kardeşim, kusura bakma, niye bilmiyorum ama ben bu hikayenin tek kelimesine inanmadım :farao:
gerçekten doğru söylüyorum ama inanmak yada inanmamak sizlerin elinde kimseye ispatlayacak değilim, sadece babamın doğum gününde sürpriz yapmak istedim babamda kabul etmedi, napabilirim:silent:

Tamam yahu birşey demedik.Ben olsam almazdım onu belirttim :p

yahu ayıptır söylemesi ben bu arkadaşın;
kaskıma arı girdi,
kız arkadaşım tırnağıyla motoru çizdi,
motorla kız kaçırdık

gibisinden açtığı konuların hiçbirine inanmamıştım.
arkadaş, lüzumsuz bir çaba içerisindesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
babam geri verdirtmiş arkadaşım, motoru satan bayide babamın arkadaşı olduğu için problem çıkartmamış, ama gerçekten çok üzüldüm niye geri verdirtti diye:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 PM ----------

gerçekten doğru söylüyorum ama inanmak yada inanmamak sizlerin elinde kimseye ispatlayacak değilim, sadece babamın doğum gününde sürpriz yapmak istedim babamda kabul etmedi, napabilirim:silent:

seni maddi durumdan zora sokmak istememiş

kaskıma arı girdi,
motorla kız kaçırdık

hiç hatun alamadık ki motora bizimkini de çizsinler :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
kaskıma arı girdi,
motorla kız kaçırdık

inanıp yada inanmamak sizlerin elinde, başıma gelen olayları ispatlayacak değilim

eski kafa insanlar, beninkinede alsam istemez elindekiyle idare etmeyi bilir.
kafana takma senin düşünmen yeter babanı o anlamıştır zaten.
gerek duymamış idareli insan.
sende çok büyük oynadın bilader :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
heterosexuelliği bi dene adamım, gerçekten keyiflidir, vay ben bunca zamandır yanlış yoldaymışım dersin bak :p

sayın arkadaşım, birbirimizi kandırmayalım. ikimizde biliyoruz gerçeği. gereksiz hareketler bunlar.
sen kendini çok inandırmışsın:farao: bayinin telefonunu vereyim istersen açarmısın telefon:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar