4 EYLÜL CUMA akşamı pendik PARK CAFE&RESTAURANT'ta iftar yemeği

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trenden iniceksin pendik istasyonda :)
ben seni alıcam :d
açıklayıcı oldumu :D :D

Anladım emeğine sağlık +rep..
superr.gif

allahtan 5 ytlye 70 km gıden bır hyosungum var mutluyum mesudum :) semko sen bana ozelden telini msj atı bakem ben senı pendık sularına gelince caldırırım kontur yok ara benı hee ona gore :cherry:

allahtan 5 ytlye 70 km gıden bır hyosungum var mutluyum mesudum :) semko sen bana ozelden telini msj atı bakem ben senı pendık sularına gelince caldırırım kontur yok ara benı hee ona gore :cherry:

çaldır abim ben ararım seni :)
0506 332 75 83 :D
başkası çaldırmasın ama =)

çaldır abim ben ararım seni :)
0506 332 75 83 :D
başkası çaldırmasın ama =)

bole ulu orta verırsen telini aygul gibi telefon sapıkları caldırır caldırır kapatır bence hattını deiştir :queen: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:59 AM ----------

bende çaldırıp çaldırıp kapatıcam :queen:

senin telefon hatlı deilmiydi nekadar cimrisin yaa nese tmm tmm nargıle ısmarla bana ızın verdım hadı gene sanslısın :cherry: :cherry: :cherry: :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:01 AM ----------

semko kardesşcigim sole koca koca yazsana iftarı ewde acıcaz anladıgım kadarıyla ya sonra nere gelelim kacta gelelım neyle gelelım nası gelelım hesabın aygul tarafından odenecegınıde belirt optum canım :mrgreen: hahahaha :mrgreen:

sen çaldırdında aramdıkmı hayırsız :)
çaldırıcam arama ben sana sorarım :p
bole ulu orta verırsen telini aygul gibi telefon sapıkları caldırır caldırır kapatır bence hattını deiştir :queen: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:59 AM ----------

senin telefon hatlı deilmiydi nekadar cimrisin yaa nese tmm tmm nargıle ısmarla bana ızın verdım hadı gene sanslısın :cherry: :cherry: :cherry: :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:01 AM ----------

semko kardesşcigim sole koca koca yazsana iftarı ewde acıcaz anladıgım kadarıyla ya sonra nere gelelim kacta gelelım neyle gelelım nası gelelım hesabın aygul tarafından odenecegınıde belirt optum canım :mrgreen: hahahaha :mrgreen:
sapık ben miiiiiii :cyclopsan iftira :p

telefonum hatlı degildi :bounce: ayrıca hiiiç cimri degilim okan bey :mrgreen:

benim hesabı siz ödeyeceksiniz hem çalışmıyorum ben :salut: :bounce:

çaldırıcam arama ben sana sorarım :p

sapık ben miiiiiii :cyclopsan iftira :p

telefonum hatlı degildi :bounce: ayrıca hiiiç cimri degilim okan bey :mrgreen:

benim hesabı siz ödeyeceksiniz hem çalışmıyorum ben :salut: :bounce:

kiiiiiimm beeeen ustume ıylık saglık aylık 3 bın ytl alıyorum dıyen kımdı aaaa lutfen ama

iftardan sonra, istersen iftara da gidebilirsin semih orada olacak
park cafede, Dumankaya camii nin orada

9-00 gibi gelmem gec kalmıs olmam dımı bıde tam nerde hanı bole sahılden gıttım gıttım sonra tabeladan ısıklardan yukarımı sapıyorum napıyorum ben yaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar