baklawah sen temenyerinin oradamı oturuyorsun bende mollaraplıyımda ondan sordum
öncelikle herkese hayırlı akşamlar bende maksemde oturuyorum pazar günleri hafta içi akşamaları bazen toplanıp en az 3-4 motor köşe bucak geziyoruz katılıcak arkadaşlar olursa beklerim (suanlık ehliyetim yok ama babamın arkasında idare ediyorum)
![]()
öncelikle herkese hayırlı akşamlar bende maksemde oturuyorum pazar günleri hafta içi akşamaları bazen toplanıp en az 3-4 motor köşe bucak geziyoruz katılıcak arkadaşlar olursa beklerim (suanlık ehliyetim yok ama babamın arkasında idare ediyorum)
![]()
Fırının alt aralığında duran suzuki volisia değilmi?
bursa mt de ıs yok herkes kutladı bız oturduk sanırım bı baskan olmalı ve yonlendırmelı bızden daha eskıler secsın baskan ve yardımcıları olsun Ne mutlu Türküm diyene!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 PM ----------
cem amcaya nedersınız:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 PM ----------
saolasın kardesım
herkesın 30 agustosunu kutlarım ayrıca bu baskanlık olayı ıyı bır fıkır bır lıder olmalı yonlendırıcek cunku bu sekılde yapılan organızasyonlar duzensız oluyo ayrıca bu gecekı 30 agustos gezı grubuna katılan varmı ben tanıdık bırıne rastlayamadım...
cem amca bence de uygundur...
gidiyoruz inşallah bir aksilik olmazsayer ayırtılır bir iki gün önceden net sayıya ulaşıldıktan sonra.
cemfe selam hoş geldin bayrama kadar babanı istanbul gezisine ikna et karışmam
aslında haftanın bir gününü belirlesek akşam 7-8 gibi düzenli takılsak sohbet etsek hem kopuşukluk olmaz hem gezileri planlarız
schatten
Merhaba pınar nasılsın ? Evet aynı fikirdeyim seninle haftanın bir günü belirli bir yerimiz olsa ve gelebilenler gelse çok güzel olur Bursa turu falan yapılır -
M@M!
Arkadaşlar kısa bi aradan sonra askerden herkese merhaba... Küçük bi problemden dolayı bir süredir nete giremiyordum... Bu arada sonunda izin tarihim belli oldu... 6 eylül 20.00 da evimde olacağım ve 2 ekime kadar bursadayım... Yani her türlü organizasyona uyarım... ;-) zaten hasretiyle tutuşuyorumki sormayın... Bence yemek için tarih uygun... Rezervasyonda yapılır problem degil... Haftalık buluşma olayına gelince bence mantıklı çünkü mevsim bitiyor ve bi süre sonra gezi yapmak sıkıntılı olacak... Haftalık buluşmak ve muhabbet ortamı yaratmak uygun olacaktır...
aynen belirli biyer şart bu şekilde çok kopukluk oluyor anca geziden geziye görüşülüyor sayı olarak baya kalabalıklaştık ama kimse kimseyi tanımıyor.yolda belki sık sık karşılaşılaşıyoruz burda sohbet ediyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz bu siteye üye olmadan önce bu carfurun ordaki sütaşta bi gurup her çarşamba toplanıyordu bizimde o tarz belli bir yerimiz belli bi günümüz olursa süper olcak o gün illa gelceksin diye cluplerinki gibi bi zorunlulukta olmaz kişi olarak zaten baya kalabalık olduğumuz için gelen kişinin yanlız kalması söz konusu olmaz ama yerimiz buluşma saatimiz belli olur.
böle rahat toplana bileceğimiz bi yer bilen varmı motorlarında sorun olmicağı carfurun ordaki sütaşın orası o yönden çok uygun hem kapalı mekanı hem açık yeri var yaz kış rahat toplanıla bilir ben orayı öneriyorum
hmmmm... peki gecen 30 ağustos zafer bayramı konvayında varmıydınız bide belli günler biryerde bir araya gelip sohbet falan sözkonusumu? çok soru sordum bağaşlayın:S