Tartışma Konusu: Evlilik Kötü Birşey mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel yazmışsın musti..aslında son dönemde boşanma sayılarının artmasındaki en büyük etkenlerden biri insanların evlilikten önce farklı bir maske kullanmaları tabi evlilikten sonra maskeler düşüyor ve olanlar oluyor..

Uzun süreli birliktelikler bu işin çözümü başta eşrhummuş gibi gözüken kişiler bir süre sonra değişmiyor aslında gerçek kişiliğini tanıyorsun..:cat:

En son başıma geldi herşeyimizle aynı bir insanla tanıştım yaşım sağlık sorunlarım eğitim durumu vs hani dedim sipariş etsen bu kadar olmaz bir süre sonra tanımaya başlayınca tam zıt karaktermişiz feci bitti..:cat:

EVET
sevgiliyken herşey farklı aynı eve girince faklı olunabiliyor maalesef...

çok severek evlenen arkadaşlarım var şimdi çocukları bile oldu aşk kaldı mı hayır, mutsuz degiller ama evlenmeden önceki gibi mutlu da degiller ...
yani evlilik kimine göre iyi kimine göre ehhh kimine göre kötü :)

geçmiş olsun musti :pale: aynılarını yaşamazsın inş

musti evlende gör ebenin ziyasını dicek başka bişim yok

Evlilik eğer anlaşabileceğin beraber üzülüp beraber sevineceğin doğru insanı bulmuşsan kötü bir şey değildir.:cat:

Görücü usulü yabana atılmamalı zaten nişanlılık döneminde birbirini tanıma fırsatın oluyor. Ben bu şekilde evlendim ve mutluyum.:)

Evlilikte her iki tarafta birbirine saygılı anlayışlı iyi-kötü günde beraber olmalıdır. Ara ara tartışmalar olabilir bu durumda fazla büyütmeden sorun neyse kapatılmalıdır.

Bekar olan arkadaşlarımıza Allah'tan mutlu-mesut olabilecekleri eş diliyorum.:wiinkk:

Son düzenleme:
Toraman birkaç şanslı erkekten birisin nazar değmesin :).Ben bu kadar şanslı değilim.Alacak arkadaşlara bir daha düşünmelerini tavsiye ederim.:wiinkk:

musti evlende gör ebenin ziyasını dicek başka bişim yok

toraman abi ne iyi anlatmış bamya oku bak..:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 PM ----------

EVET

çok severek evlenen arkadaşlarım var şimdi çocukları bile oldu aşk kaldı mı hayır, mutsuz degiller ama evlenmeden önceki gibi mutlu da degiller ...

Dostları üzdü beni değil.. Bi allahın kulu almaz idi o kızı..Telef olcak..

EVET

Şiiri okuyunca bu mustiyi anlatıyor dedim :mrgreen:

Şiiri okuyunca bu mustiyi anlatıyor dedim :mrgreen:

Hangi şiir la..
alala.gif

Toraman birkaç şanslı erkekten birisin nazar değmesin :).Ben bu kadar şanslı değilim.Alacak arkadaşlara bir daha düşünmelerini tavsiye ederim.:wiinkk:

Hocam caydırma bizi :)

Konuyu kaynatayım biraz yaş 30 600rr mı, nikah&düğün mü :mrgreen:

Çık işin içinden şimdi evlensen belini doğrultmak 32-33 olur bu saatten sonra zaten hatun araba der zaten aldırmaz, motosikletimi değiştiriyorum desen sen evlenmeyi düşünmüyormusun der sizce hangisi :queen:

Not: Sakın çaktırmayın, Hatun okumaz inşallah :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
la get olm

Arkadaşlar evlilik aşkı öldürmez aşkı insanlar öldürür diğer herşey gibi :) Evlilik çok güzel birşeydir, bekar arkadaşlara tavsiye edilir hele ki erkeklerse :mrgreen: Ben erkek olsaydım sanırım çok erken evlenirdim :mrgreen: Aile kavramı kadar kutsal bişey var mı acaba (çocuksuz aile de olur zaten tercih sebebidir :p) İnsanlığın doğasında olan budur zaten herkes bunu inkar etse de. Tanrı Adem ile Havva'yı yaratmış çocukları olmuş aile olmuşlar kısacası ve bugünlere gelmişiz :) Zamanımızda çabuk tükenen aşk ya da sevgi kelimelerinin anlamını yitirdiği içi boş ilişkilerle insan ruhu doyar mı sizce :silent: ı ıhh olmaz :) Herkes evlensin yerini yurdunu bilsin arkadaşım :mrgreen: Yalnızlık Allah'a mahsustur bunu da unutmayalım :) Seçtiğiniz eş sizi yansıtmalı ona baktığınızda kendi yarınızı görmelisiniz, aşk herkese göre değişir herkes farklı tanımlar, en güzel olan; aşk ve sevginin birlikteliğidir evlilikte tabi saygıyı asla es geçmemeli. Herşey emek vererek olur ve insan beyni gariptir; siz istemediğiniz sürece ne aşkınız ne sevginiz biter emin olun. Kalın sağlıcakla :mrgreen: :rendeer:

yeni okudum ablamın yazdıklarını :mrgreen:

çok dogru söylemişsin ablam :rendeer:

Senın ki gibi harika bi evlilik nasip etsin Allah herkese (amin) :rendeer:

evet sorun burada işte bunları bulamıyorsan cok genç yaşta eşinin yanında kendını 60 yaş gibi hissedıyorsan hele hele saygıyı hiç görmemişsen ama ben bunu bırakırsam hali ne olur ne yapar diye vicdan muhasebesı yaparsan uğraşıp kalıba sokmak için uğraşırsan ama arada da için yanar geçmişte nelerle tanıştın kimlerle dolaştın ne kıbarlıklar ne saygılar gördün eeeee şimdi sabır zamanı cümleler cok karışır birbirine uzun cok uzun bu hikaye

ama ......

yeni okudum ablamın yazdıklarını :mrgreen:

çok dogru söylemişsin ablam :rendeer:

Senın ki gibi harika bi evlilik nasip etsin Allah herkese (amin) :rendeer:

AMİN canım :rendeer: Herkese bol şans :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar