30 Ağustos Korteji / Foto ve Videolar

gercekten güzel güne yakışır bir kalabalık olmuş ss ler 95 derecenin altına inen oldumu ya hehe:D

Orada sizinle birlikte olmayı okadar çok isterdimki nasip değilmiş. İnş. seneye.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ümmet abi çok güzel kareler var teşekkürler güzel paylaşımın için..

sıcak sıcak tüm resimler eklenmiştir bi daha ne zaman bu kadar kişi bi araya gelecek bilinmez ama bu gibi coşkulu günlerde tek yürek olmanın önemini anlamamız gerekmektedir.

sıcak sıcak tüm resimler eklenmiştir bi daha ne zaman bu kadar kişi bi araya gelecek bilinmez ama bu gibi coşkulu günlerde tek yürek olmanın önemini anlamamız gerekmektedir.

o makineni şarza tak 29 ekimde çok daga resim çekersin canım

ben sana 800 motoru garanti ederim :rendeer:

Birşey dikkatimi çekti. Konvoya polis eşlik ediyor, caddede ve anayolda kasksız bir sürü arkadaş var. Kimse bu arkadaşları uyarmadımı?

gürkan motorumu değiştiriyo :cyclopsan bi r1 yakışır şoparıma :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 PM ----------

Birşey dikkatimi çekti. Konvoya polis eşlik ediyor, caddede ve anayolda kasksız bir sürü arkadaş var. Kimse bu arkadaşları uyarmadımı?

ben kaskı olup takmıyan bi kaç arkadaşı yolda uyardım ama pek işe yaramadı sanırım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 PM ----------

ben kaskı olup takmıyan bi kaç arkadaşı yolda uyardım ama pek işe yaramadı sanırım

Bitek bana söyledi motoru değiştiriyorum diye ama ağzımdan kaçtı bayram süprizi olacakmış 800 cc dıyor ama marka yok hani :queen:

daha fazla resim olması lazımdı mesela şahinde :)) gerçekten çok güzel bi etkinlikti kazasız belasız çok zevkli geçti katılan herkese teşekkür ederim yol boyunca en güzel görüntüde yol kenarındakilerin bizi alkışlamalarıydı inş 29 ekimde daha çok motorla daha çok alkış alırız ;)

800 cc BMW mi acaba?

http://www.sahibinden.com/800cc_bmw_roadsterWQQaXQQ5779213WQQpXQQdisplayitem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 PM ----------

fotoları bekliyoruz cadı hanım :)

çok anlamlı ve bir o kadarda güzel bir organizasyon olmuş. ama kasksız arkadaşları kınıyorum gölge düşürmüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar